Renovació de de la gespa artificial i la grada de “El Clariano” d’Ontinyent

0

L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà enguany 240.000 euros a una important reforma en les infraestructures de l’Estadi Municipal El Clariano. En concret, va a actuar-se en la grada, en estat precari després de 30 anys sense reformes, i en la renovació de la gespa artificial de l’Estadi, que havia acabat la seua vida útil i necessitava una substitució a l’estora.

Així ho confirmava aquest matí l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en una visita que realitzava a les instal·lacions en la que estava acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, el president de l’Ontinyent C.F., Luis Ortiz, i diversos responsables del club blanc-i-negre, als que felicitava per la bona temporada del primer equip, que està lluitant per l’ascens a 2ª Divisió B.

L’alcalde posava de relleu que “amb estes obres i les que van a executar-se enguany al poliesportiu s’haurà invertit més de 1’5 milió d’euros en 2016 en infrastructures esportives, el que mostra l’aposta d’aquest govern perquè la nostra siga una ciutat esportiva”, assenyalava. En aquest sentit, cal recordar que Universitat de València, Diputació i Ajuntament han acordat invertir 1’1 milions d’euros en diverses infrastructures esportives a la ciutat, entre les que s’inclouen la renovació de la pista d’atletisme i la gespa artificial del poliesportiu. A  més, el consistori està executant a hores d’ara les obres dels vestidors masculins d’aquest recinte, reclamades per la ciutadania a Ontinyent Participa, i que tenen un cost de 220.000 euros.

El projecte de reformes a El Clariano està aprovat ja per la Junta de Govern, pasarà en breu per licitació i després serà contractat, esperant-se que les obres comencen després dels concerts d’estiu, amb una durada estimada de 2 mesos. Esta intervenció servirà per col·locar nova gespa artificial d’última generació, aprofitant-se per resoldre alguns problemes de desnivells i estancaments d’aigües. Quant a la grada, es realitzarà una reforma integral de la coberta de tribuna, a la que no s’intervenia des de fa 3 dècades, presentant problemes de rovellament, estat de les butaques i pintura, i que ara es dotarà d’una renovada imatge.

Des de l’Ontinyent C.F., Luis Ortiz agraïa l’esforç de l’actual corporació, ja que, apuntava “durant molt de temps ací no s’havia fet res, i és d’un temps a esta part quan s’estan fent millores per fora i per dins de l’estadi”. Ortiz assenyalava que al pla quatriennal que el club va presentar al consistori l’any passat es demanava una sèrie d’intervencions de les que després d’aquestes sols quedaran les dels vestuaris, “i que una volta executades ens hauran permès actualitzar l’estadi, que era una necessitat”.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa al seu torn la col·laboració de l’Ontinyent C.F. per mantenir les instal·lacions municipals en les millors condicions possibles, i avançava que “esperem tenir en breu El Clariano en perfectes condicions i el Poliesportiu amb les obres a punt per al seu ús per part de totes i tots, però no ens anem a detenir i anem a seguir treballant colze a colze amb clubs i institucions per potenciar l’esport a Ontinyent”, concloïa.

Publicitat