22/06/2024 - 20:25
Més

  200 persones gaudeixen de la música en directe del “Dia dels Museus”

  Altres notícies

  Prop de 200 persones s’acostaren en el matí d’ahir diumenge al Palau de la Vila d’Ontinyent per gaudir del “Dia dels Museus”, una activitat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música de la ciutat.

  Amb esta activitat, un grup de 17 Alumnes del Conservatori es repartien per diferents indrets de l’edifici per amenitzar les visites al Museu del Tèxtil, al Museu dels Gegants i Cabets i a espais d’interès del propi Palau, com el rehabilitat criptopòrtic o el mirador al barri de Sant Rafel. Els joves músics interpretaven música original i també transcripcions, música clàssica i moderna de forma sincronitzada.

  La regidora coordinadora de l’àrea de Política Social, Sanitat i Cultura, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en valorar molt positivament l’acollida a l’activitat i l’ambient creat en el Palau, destacant “les grans possibilitats d’aquest edifici per dur a terme altres iniciatives culturals, en les que anem a tractar d’aprofundir”, destacaven. A l’activitat també van assistir els regidors del Govern d’Ontinyent Pablo Úbeda i Matilde Francés.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -