Les finals del campionat de raspall plenen el trinquet de Castelló de Rugat

Les finals del 9è Campionat de Raspall, organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i els Clubs de Pilota participants, s’ha dut a terme este cap de setmana 4 i 5 de febrer, al Trinquet de Castelló de Rugat.

Al llarg dels dos dies, els equips finalistes han estat acompanyats d’un gran nombre d’aficionats constatant l’enorme èxit que té aquest esport en Castelló de Rugat, com en la resta de pobles dels quals provenien els finalistes. Cal destacar la gran implicació que ha demostrat el Club de Pilota de Castelló de Rugat, així com de l’Ajuntament i la seua regidoria d’esport, fet que ha propiciat unes finals sense contratemps.

En esta edició del campionat comarcal han participat 21 municipis de la Vall d’Albaida i comarques veines. S’han organitzat un total de 76 equips entre les quatre categories de xiquets i les quatre categories de majors i han jugat el campionat que anat des de setembre fins a gener, uns 400 esportistes de totes les edats.

A la gran final del diumenge, on el principal protagonista era el intens fred, es van acostar moltes persones per poder gaudir de les grans finals de 2a i 1a categoria, van assistir el President de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, l’alcalde del municipi amfitrió José Miguel Barranca i el Regidor d’Esport, Daniel Bataller, així com també un gran nombre de Regidors i Alcaldes de la Comarca. Tambè ens va acompanyar Saoro Oliver, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

En acabar la gran final, es va realitzar el lliurament de trofeus als dos equips finalistes de cada categoria.

El President de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, ha destacat “el gran èxit de les finals i l’increment de participació que tinguem als campiontas de pilota”.  Va recalcar “la intenció de seguir potenciant des de la Mancomunitat l’esport tradicional, recolzant als clubs i organitzant activitats com son els campionats”. Tortosa ha afegit que “el nombre de participants de pilota valenciana està augmentant cada any en la comarca de la Vall d’Albaida, fet que constata que este esport nostre està més viu que mai”.

Des de l’Ajuntament de Castelló de Rugat, tant l’alcalde José Miguel Barranca com el regidor d’esport Daniel Bataller, han agraït a la Mancomunitat i al Club de Pilota local, el haver dut unes finals de raspall al municipi, on han vist unes grans partides per part dels equips locals, i una molt bona esportivitat en tots els equips que han competit. Han destacat el bon joc dels més menuts, els quals van oferir unes bones partides, i l’ambient que es va crear al llarg dels dos dies, a pessar del fred.

Els guanyadors del Campionat han estat:

Benjamí

1r ClassificatGENOVÈS (30)
2n ClassificatCASTELLÓ DE RUGAT (0)

 

 

Aleví

1r ClassificatLLUTXENT (30)
2n ClassificatCASTELLÓ DE RUGAT (10)

 

 

Infantil

1r ClassificatGENOVÈS (30)
2n ClassificatCASTELLÓ DE RUGAT (10)

 

 

Cadet

1r ClassificatGENOVÈS (30)
2n ClassificatQUATRETONDA (5)

 

 

4ª Categoria

1r ClassificatALBAIDA (30)
2n ClassificatALQUERIA (25)

 

 

3ª Categoria

1r ClassificatGENOVÈS (30)
2n ClassificatALQUERIA (5)

 

 

2ª Categoria

1r ClassificatALQUERIA (30)
2n ClassificatBÈLGIDA (0)

 

 

1ª Categoria

1r ClassificatCASTELLÓ DE RUGAT (30)
2n ClassificatAIELO DE RUGAT (10)

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde rep al Equip Sénior Martínez Valls campió de la Lliga de 1ª Nacional

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell rebia aquest dimarts al Equip …