Turisme presenta a Fitur una Web App per a organitzar escapades a la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha presentat aquest dijous a Fitur el “Planificador Turístic de la Vall d’Albaida”, una Web App que permetrà a les persones usuàries organitzar un pla de viatge personalitzat tenint en compte les preferències i necessitats d’aquestes.  El vicepresident de la Mancomunitat, Jaime Peris, ha sigut l’encarregat de presentar aquest nou servei, acompanyat de la tècnica del departament de Turisme, Natàlia Quilis. 

D’aquesta manera, Peris explicava que “volem oferir al turista que vinga a conéixer la nostra comarca un pla guiat en el qual s’inclouen visites, estances, establiments d’hostaleria i activitats i que aquest pla estiga personalitzat, tenint en compte les seues preferències. Amb el ‘Planificador Turístic’, l’usuari marcarà els seus gusts, el municipi i les dades del seu viatge i obtindrà un pla amb el qual podrà traure el màxim partit a tota l’oferta turística, mediambiental, cultural i gastronòmica de la Vall d’Albaida” declarava Peris. 

El “Planificador Turístic” permetrà a més consultar, recalcular i modificar qualsevol pla perquè el resultat s’ajuste completament a les necessitats i característiques concretes de la persona visitant. Tot açò d’una manera senzilla, ràpida i gratuïta. A més, aquesta Web App considera les agendes pròpies dels municipis de la comarca i les activitats de la Mancomunitat de Municipis, perquè els usuaris no es perden res a l’hora d’organitzar la seua escapada a la Vall d’Albaida.

Per la seua banda, Quilis destacava que el “Planificador Turístic” és una més de les accions incloses dins del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida. “El que volem és impulsar el turisme a la nostra comarca. La Vall d’Albaida té 34 municipis amb una gran quantitat d’ofertes i experiències a través de les quals conéixer el territori i és per això que hem volgut fer ús de les noves tecnologies per a oferir a totes les persones que ens visiten un pla el més personalitzat possible” concloïa la tècnica.

Cal recordar que a més d’aquesta presentació, la Mancomunitat de Municipis ha portat a Fitur un total de 63 ofertes destacant aquest any el turisme industrial i experiencial; una classe de turisme més original, creatiu i basat en les vivències. A més, el departament de Turisme, des del dimecres i fins al dissabte participarà en una trentena de reunions amb touroperadors i majoristes per a presentar-les tota l’oferta turística de la Vall d’Albaida, així com els diferents agents econòmics del sector que operen a la comarca.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL reprén els encontres empresarials analitzant el nou escenari económic Post-Covid19

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida(COEVAL) ha représ, després de la finalització de l’estat …