30/05/2024 - 15:13
Més

  La cursa de la dona d’Ontinyent arriba a les 1000 inscrites i atrau participants de vàries comarques

  Altres notícies

  La Cursa Solidària de les Dones” que tindrà lloc en Ontinyent aquest diumenge 10 de març ha arribat ja a les 1000 inscrites, i comptarà amb corredores visitats de nombroses localitats, com ara Alcoi, Villena, Canals, Atzeneta, Quatretonda, l’Olleria o Novetlé, entre d’altres.
  La cursa, organitzada enguany des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, encara admet inscripcions fins les 00:01 hores d’aquest dijous 7 de març a la plataforma www.multiesport.es. Els dorsals es podran replegar dissabte en el Museu Tèxtil de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 hores.

  La regidora d’Igualtat, Paula Soler, agraïa la bona acollida a una activitat “que volem que siga una gran festa de les dones, en la que totes tinguen cabuda, les que desitgen participar fent la marxa/caminata no competitiva, i les que opten per còrrer en la modalitat competitiva, que també ens està servint per atraure dones esportistes d’altres municipis que de segur van a passar-ho d’allò més bé en una cursa que va a ser molt especial”. Soler també tenia paraules d’agraïment per a les regidories implicades en la organització, així com a les entitats i associacions que col·laboraran en la prova.

  La participació en la cursa, inclosa a la programació del “8M” a Ontinyent, té un preu de 2 euros sense samarreta o 5 euros amb una samarreta atemporal (que es podrà utilitzar als anys següents) destinant-se 1 euro de la inscripció a l’increment de la partida de les subvencions per a les associacions i col·lectius que formen part del Consell de les Dones. El recorregut urba de 5 kms és el mateix que els darrers anys, passant per llocs emblematics de la ciutat, podent participar en la prova competitiva sols dones majors d’edat i en la no competitiva a més, dones menors d’edat amb autortizació dels seus responsables legals. Com a novetat també poden participar xiquets i xiquetes menors d’edat nascuts entre 2018 1 2024, ambdós anys inclosos, així com gossos amb control i actuant amb responsabilitat.

  La cursa comptarà com a “speakers” amb 3 esportistes locals, que s’encarregaran de la part d’animació a la Plaça Major: Mari Tamarit, Paloma Gandia i Sonia Santaines. També es comptarà amb la col·laboració de l’escola de l’Agrupació Musical i de l’escola de música Ad Libitum, amb punts d’animació al llarg del recorregut, així com de l’associació fotogràfica d’Ontinyent AFO fotografiant cada moment de la cursa; i del centre ocupacional Jose Antonio Bodoque, l’empresa Lurbel i MD Studio en els trofeus per a les premiades. A més a més, hi haurà amb un avituallament final amb música en directe, i es comptarà amb un punt violeta i un taller mediambiental.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -