16/04/2024 - 6:04

El club Martínez Valls bàsquet, dues cites per recuperar el lideratge

El Martínez Valls basquet té una jornada molt intensa aquest cap de setmana, amb dos partits, que haurà de guanyar per a recuperar el primer lloc de la taula. I és que el passat dissabte l’ESET ONTINET coneixia la derrota per primera vegada en aquesta temporada front al UA FUNDACIÓN LUCENTUM. L’entrenador, Nico Sánchez, ja havia declarat que s’enfrontaven “al que possiblement és l’equip més fort de la competició”.

L’equip rival va ser molt intens durant tot el partit, i els del Club Martínez Valls Bàsquet comptaven amb un jugador menys a l’equip, ja que Pablo Roselló es troba lesionat. D’aquesta manera, el primer quart va acabar prou igualat amb un 22-20 al marcador. Al descans l’avantatge del LUCENTUM va créixer amb un 37-30. El tercer quart del partit també va estar marcat per la superioritat dels d’Alacant, amb un 48-36, donant-se la major diferencia al marcador. Finalment, encara que l’ESET ONTINET va jugar aquesta última part sense Joan Canalejas, a causa de les faltes, i sense Andy López, que va sofrir una caiguda, aquest quart va ser l’únic parcial que van guanyar els d’Ontinyent. Malgrat açò, l’equip no va poder aconseguir remuntar i el marcador va finalitzar amb un 68-64.

Ara, el Lucentum es troba primer a la classificació amb només un punt més que l’ESET ONTINET. Per això els del Martínez Valls donaran tot d’ells per recuperar el lideratge aquesta jornada, on tindran dues cites. El divendres viatjaran per jugar amb el SERVIGROUP BENIDORM, un partit ajornat corresponent a la primera jornada de lliga. I només un dia després, el dissabte, tornaran a jugar fora de casa, en aquesta ocasió amb el CB LA VILA.

El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.