19/04/2024 - 2:38
Més

    Avui dissabte el Poliesportiu acull la Fase Provincial i Autonòmica de Gimnàstica Rítmica

    Altres notícies

    Des de les 9h d’aquest matí, Ontinyent acull la Fase Provincial i Autonòmica de gimnàstica rítmica. Una competició que reunirà les millors gimnastes individuals de les diferents categories que lluitaran per un lloc en el Campionat d’Espanya.
    El poliesportiu municipal desplegarà el seu tapís per a celebrar aquest esdeveniment esportiu que serà classificatori per al campionat nacional. Aquesta fase provincial i autonòmica reunirà les joves promeses de la rítmica valenciana que competiran en les categories benjamí, aleví i infantil donant pas a la competició de la 1r categoria, sènior i júnior.

    L’esdeveniment, se celebrarà durant tota la jornada d’avui dissabte 24 d’octubre, comptarà amb la participació de Lucía González i Sara Tatay, integrants de l’equip nacional Júnior honor. Per part seua, les gimnastes de l’equip nacional sènior honor Polina Berezina, Noa Ros, Alba Bautista i Miriam Guerra, no podran participar per estar en el procés de recuperació de lesions esportives.

    La Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana emetrà la competició per streaming a través d’una plataforma que es gestionarà per taquilla online mitjançant el següent enllaç: https://www.enterticket.es/eventos/provincial-y-autonomico-cto-espana-individual-gr-292372

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -