Gegants i Cabets presenten aquest dissabte el ball dels Gegantons

L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent presentarà aquest dissabte, 7 de desembre, a les 18:30h el ball de les figures més noves, els Gegantons, els quals es van donar a conèixer al passat aplec. Però abans, el divendres, 6 de desembre, tindrà lloc la jornada de portes obertes al Palau de la Vila, que començarà a les 11h i s’allargarà fins les 13.30h. Animem a tota la població i gent dels voltants a participar i així gaudir d’aquestes figures tant volgudes.
En la jornada de portes obertes es podrà gaudir dels assajos previs de cadascun dels balls, així com poder veure ben de prop les figures i així guardar un record inesborrable amb els més menuts de la casa.

Pel que fa al dissabte, 7 de desembre, eixe dia es farà l’habitual eixida de la vespra, que tindrà una xicoteta parada a la plaça Major per tal de presentar a tothom el nou ball dels Gegantons, que compta amb música composada per Joan García Aparici i la dansa dissenyada per Concep Tortosa Ballester.
La vespra arrancarà a les 18h de la plaça de la Vila on es realitzaran els ball de Cabets, Gegants i Tartuga, que també ballaran a la plaça de Sant Pere de Verona. A les 18:30h a la plaça Major es farà la presentació del ball dels Gegantons i partir d’eixe mateix moment formaran part del seguici i continuaran la desfilada per la resta de punts de ball que seran: placeta Latonda, Sant Carles, Xixonenca, Residència Sant Francesc, Final Carrer Major, i ja de tornada, la Xixoneca, Sant Carles, Plaça Major i Plaça de la Vila.

El diumenge, 8 de desembre, serà el torn de la processó de la Puríssima, on participaran juntament amb la resta de balls, en el següent ordre: Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets, Moma, Tartuga i Àguila, qui clourà la part cívica de la processó. Aquesta desfilada començarà a les 17:30h amb els següents punts de ball: plaça de la Vila, plaça de Sant Pere de Verona, plaça de Baix, plaça Major, ermiteta de la Concepció (Sant Antoni), plaçoleta c. Morereta amb c. Puríssima, plaça Sant Domingo (davant Chuymar), encreuament Dos de Maig amb Alcalde Paco Montés, encreuament Dos de Maig amb José Simó Marín, Residència de Sant Francesc i Sant Carles i plaça Major.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Arts Volant arriben este estiu a La Pobla del Duc i Atzeneta d’Albaida

‘Les Arts Volant’ portarà l’òpera ‘El tutor burlat’, del compositor valencià Vicent Martín i Soler, …