08/12/2022 - 17:52
Més
  IniciCulturaCinemaArriba l'equador de Mon-Doc 2019

  Arriba l’equador de Mon-Doc 2019

  ‘Descubriendo a Otto. El cónsul que desafió a Hitler’ serà la primera de les dues sessions programades per a esta vesprada a l’Auditori Luis Peiró. A les 18.30h, i amb la presència del director, es presenta un documental que narra la vida d’Otto Engelhardt, enginyer alemany que impulsà el desenvolupament energètic i infraestructural de la Sevilla d’inicis del segle XX, on fou cònsol d’Alemanya durant la I Guerra Mundial. Les seues conviccions lliberals i pacifistes i l’enfrontament directe amb el nazisme acabaren costant-li la vida el 1936. A més de Ricardo Barby, director del documental, estarà a Montaverner Ruth Engelhardt, besnéta d’Otto Engelhardt i una de les protagonistes d’este treball.

  A les 20.00h la producció ‘Makun (No llores) – Dibujos en un C.I.E.’, del director valencià Emilio Martí López, ens acostarà el drama que viuen centenars d’immigrants que es veuen tancats als Centres d’Internament d’Estrangers en arribar al nostre país. Amb el testimoni de tres immigrants i activistes pels drets humans i a partir de milers de dibuixos fets pels reclusos dels C.I.E., el documental narra diverses històries de somnis i malsons.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit