Arriba l’equador de Mon-Doc 2019

‘Descubriendo a Otto. El cónsul que desafió a Hitler’ serà la primera de les dues sessions programades per a esta vesprada a l’Auditori Luis Peiró. A les 18.30h, i amb la presència del director, es presenta un documental que narra la vida d’Otto Engelhardt, enginyer alemany que impulsà el desenvolupament energètic i infraestructural de la Sevilla d’inicis del segle XX, on fou cònsol d’Alemanya durant la I Guerra Mundial. Les seues conviccions lliberals i pacifistes i l’enfrontament directe amb el nazisme acabaren costant-li la vida el 1936. A més de Ricardo Barby, director del documental, estarà a Montaverner Ruth Engelhardt, besnéta d’Otto Engelhardt i una de les protagonistes d’este treball.

A les 20.00h la producció ‘Makun (No llores) – Dibujos en un C.I.E.’, del director valencià Emilio Martí López, ens acostarà el drama que viuen centenars d’immigrants que es veuen tancats als Centres d’Internament d’Estrangers en arribar al nostre país. Amb el testimoni de tres immigrants i activistes pels drets humans i a partir de milers de dibuixos fets pels reclusos dels C.I.E., el documental narra diverses històries de somnis i malsons.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hui dissabte es projecten els tres primers finalistes de MON-DOC

A les 18.00h comencen, amb ‘Hijas de Cynisca’, les projeccions dels documentals que opten als premis …