Un espectacle amb Celtas Cortos basat en la novel·la “1984” encapçala l’oferta cultural de tardor

Un espectacle multidisciplinar basat en la novel·la “1984” de Georges Orwell amb el grup musical Celtas Cortos i altres tres grups artístics encapçalarà l’oferta cultural de tardor al Teatre Echegaray i la Sala Gomis d’Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha donat hui detalls d’una programació “que torna a tenir a la música i el teatre com a principals protagonistes, però esta volta amb vàries representacions i cites culturals que barregen gèneres i estils, per a un conjunt d’activitats que van a sorprendre pel seu caràcter innovador i la seua qualitat, i també donant continuïtat al cicle de teatre familiar encetat la passada legislatura”, assenyalava.

L’actuació més representativa en aquest sentit serà la de Celtas Cortos i els grups Azar Teatro, artistas circenses i Efimer ARQ, titolada “Si el mundo está en sus manos”, que arribarà diumenge 20 d’octubre al Teatre Echegaray. A l’obra, on es conjuga la interpretació teatral, la música, el circ i la instal·lació artística, la participació en directe de Celtas Cortos ajuda a recórrer els paisatges del diàleg entre els personatges, les projeccions i el circ (en concret, les acrobàcies amb bicicleta i altres objectes quotidians).

Abans, la programació de tardor inclourà el 21 de setembre la representació de l’obra “Marcel·lina té una mina” de la mà de l’Agrupació Artística d’Ontinyent; i el 28 el I Festival de la Cançó Francesa. Ja en octubre el dia 11 arribarà el “cantaor” Josep Aparicio “Apa” amb l’espectacle “Flamencianes”; el 27 l’espectacle infantil “Anna i la Màquina del Temps”; i el dia 31 l’espectacle musical “Vents de Broadway”. Ja en novembre arriba altre espectacle multidisciplinar, “YOLO, You Only Live Once”, on set artistes executen tècniques com trapezi, contorsió i malabars amb música en directe i dramatúrgia. El 17 de novembre serà torn per a la Companyia Toom Pak i “Musicadores de objetos”; el dia 28 per l’espectacle de jazz “Obrigado II”; i finalment en desembre es comptarà el dia 15 amb l’espectacle d’humor “L’electe”; i el 28 amb “Chufla” on el cantant Tomás Moreno “Tomasito” fusiona el flamenc amb diversos estils.

A més a més, el MAOVA i la Casa de Cultura acolliran exposicions, entre les que destaca la mostra “Fets d’Aigua” entre octubre i desembre, amb entrada lliure, a la qual es farà un recorregut per la història del municipi i per la gestió de l’aigua desenvolupada a Ontinyent i La Vall d’Albaida com a element clau per al seu creixement i desenvolupament.

Àlex Borrell avançava que d’esta exposició i del Festival de Circ i Teatre, que inclourà novetats enguany, es donaran més detalls pròximament, i incidia en l’aposta “per una cultura per a totes i tots, variada, amb un paper destacat per a les companyies i continguts valencians i tot a preus assequibles, on només un espectacle passa de 10 euros per entrada”. Les entrades es poden adquirir a la web www.caixaontinyent.es, la Casa de Cultura o en taquilla des d’una hora abans de cada espectacle.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Palau de La Vila acull aquest dijous un tast de vins, olis i embotit dins la programació de “Majors Actius”

La programació de Majors Actius ha previst per aquest dijous 23 de juliol al Palau …