29/09/2022 - 14:31
IniciCulturaMoros i CristiansCompromís confirma Joan Baldoví, Àgueda Micó i els Consellers Tamarit i Climent...

Compromís confirma Joan Baldoví, Àgueda Micó i els Consellers Tamarit i Climent per a l’Entrada d’Ontinyent

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha anunciat aquest dijous els càrrecs de Compromís que assistiran el pròxim divendres, 26 d’agost, a l’Entrada de Moros i Cristians de l’any 2022 de la capital de la Vall d’Albaida. Les persones convidades són el diputat al Congrés, Joan Baldoví; la portaveu de Compromís, Àgueda Micó; la Consellera d’Educació i Cultura, Raquel Tamarit; el Conseller d’Economia, Rafael Climent; el Director General de Tributs i Joc, i ontinyentí, Rafael Beneyto; i el diputat i la diputada a les Corts Valencianes, Jesús Pla i Nathalie Torres. Totes i tots ells estaran acompanyats pel regidor Nico Calabuig i la regidora M. Àngels Moreno en la tribuna d’autoritats.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, “les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent han tornat per fi, i des de Compromís per Ontinyent estem molt contentes i contents de poder comptar amb la presència de diferents càrrecs institucionals de la nostra formació. L’Entrada d’Ontinyent és un espectacle visual únic, que barreja a la perfecció vestuari, música, plasticitat, color, tradició i molts sentiments. Sens dubte, els i les convidades gaudiran de primera mà, a peu de carrer, d’un dia únic i irrepetible, més encara després de dos anys sense Festes”.

“A més, volem destacar la presència de la Consellera d’Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana, Raquel Tamarit. L’Entrada d’Ontinyent, així com tots els actes de les Festes de la nostra ciutat, són manifestacions culturals que cal destacar i protegir. Comptar amb la màxima responsable en matèria cultural del Govern Valencià a l’Entrada d’enguany permetrà posar en valor més encara aquest esdeveniment i la seua rellevància com a referent dins la festa morocristiana”, ha exposat Calabuig.

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, M. Àngels Moreno, ha assenyalat que “la participació de representants de Compromís de diferents nivells de l’Administració, i també de diferents pobles i ciutats més propers o llunyans, és també una molt bona manera d’exportar la nostra festa a tot el País Valencià. Després de presenciar un espectacle tan intens com l’Entrada d’Ontinyent, de segur que tots els nostres càrrecs faran d’ambaixadors de la festa ontinyentina allà on vagen, contribuint a la seua major projecció. Agraïm la seua predisposició a acompanyar-nos el pròxim divendres en una jornada màgica”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

8 COMENTARIS

  1. Sera preciso que vengan estos,a fartar y a beure en la tribuna a carrec de tots y q siga capitana mora la Oltra tampoc me extrañaria.que vergoña x el poble de Ontinyent.

  2. Serà un plaer tindre’ls a Ontinyent! Com tots els anys, càrrecs polítics de diferents partits participaran en l’Entrada.
    I sobre els problemes per conseguir cadires al recorregut de l’Entrada, caldrà dirigir-se a qui toca. En cap cas és culpa de representants polítics, culturals, esportives valencians i estatals que venen a participar de la festa ontinyentina.

Comments are closed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents