08/12/2022 - 16:56
Més
  IniciCulturaMúsica i dansaEls grups de la “Nit Gran” ultimen la festa musical dels 60...

  Els grups de la “Nit Gran” ultimen la festa musical dels 60 i 70 a la Glorieta d’Ontinyent

  Els grups participants en la “Nit Gran” d’Ontinyent ultimen els preparatius per a la festa musical dels 60 i 70 que tindrà lloc a la Glorieta el proper 23 d’agost. Així, els grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites participaven aquest dijous d’un assaig al qual es comptava amb la presència del regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, qui explicava que, després de la bona acollida a l’edició de l’any passat, “hem plantejat una festa ampliada i millorada, donant la opció a sopar al preu reduït de 5 euros, una idea que ha tingut molta acceptació i que compta amb 300 persones inscrites”, assenyalava.

  Així, des de les 19:30 hores es succeïran les actuacions dels grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites, provinents d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i el Comtat. El públic asistent comptarà amb cadires per a les quals no cal reserva prèvia, i al voltant de les 21:30 hores es farà la pausa per a sopar, després de la qual es reprendrà la festa esta volta amb ball.

  Durant l’assaig, un dels membres més destacats dels grups participants, el cantant de “Dècada”, José Barberà, explicava que “va a ser una nit millor que la de l’any passat”. Barberà explicava que al cas concret del seu grup, integrat per membres d’antigues formacions com “Saltos”, “Impacto”, “Cosmics”, “Estudios” o “Propulsión”, i reunits dens l’Associació de Músics Amateurs Veterans d’Ontinyent, “anem a comptar amb sorpreses com una cançó dedicada a Ontinyent, temes de Bruno Lomas o un mix mexicà. Tant el regidor com els integrants dels grups animaven a la ciutadania a assistir el proper dimarts des de les 19:30 hores a la Glorieta a gaudir de l’espectacle.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit