La companyia L’Altet de l’aire interpretarà una comèdia a benefici d’ANIMA i Parkinson Benicadell

0

La comèdia es titula “La mort d’un viatjant de llibres”.

La companyia agullentina L’Altet de l’aire interpretarà la comèdia La mort d’un viatjant de llibres el proper dissabte 13 de febrer a les 19:30 h. al Teatre Echegaray. Una actuació solidaria que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i la recaptació de la qual anirà destinada a ANIMA i a
Parkinson Benicadell. Dos associacions molt actives que ja en altres ocasions han treballat juntes i que, encara que enfocades a diferents malalties, comparteixen una mateixa forma de treballar i una filosofia comú que els mou a treballar per el benestar dels malalts i del seu entorn familiar.

Les entrades, al preu de 6€, ja estan a la venda a les dos associacions: Parkinson Benicadell (CIM Sant Rafael, 605 649 042 i 619 591 515) i ANIMA (C/ Gomis, 51. 96 238 54 55).

Activitats d’ANIMA i Parkinson Benicadell

La recaptació d’aquest teatre anirà destinada a la continuïtat de les activitats que ambdues associacions porten a terme per a la millora de la qualitat de vida dels malalts. En el cas d’ANIMA els grups de suport per a malalts i familiars, l’atenció psicològica o les classes de pilates per a malalts, entre altres. Mentre en el cas de Parkinson Benicadell aniran destinats a la continuïtat de les sessions de logopèdia, les classes de gimnasia o les de memòria, entre altres.

Publicitat