Les Ambaixades i la Desfilada final conclouen les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

Les ambaixades i la desfilada final servien de cloenda ahir dilluns a la “Setmana Gran” de les festes  de Moros i Cristians d’Ontinyent, i a les activitats organitzades a la ciutat a les últimes setmanes tant per l’Ajuntament d’Ontinyent com per la Societat de Festers. Després de la missa concelebrada a les 10:00 hores la Parròquia de Sant Carles, davant la imatge del Santíssim Crist de l’Agonia, el so dels arcabussos precedia a les 12:00 a l’Ambaixada mora, on l’ambaixador i banderer Mudèjars José Luis Climent i Pablo Morales acudien a un castell on els esperaven els seus homònims pel bàndol cristià, David Gil i Pablo Revert, de la comparsa Llauradors.

Els guerrers de la creu recuperarien el castell de festes de vesprada, després d’escoltar-se els versos de Joaquín José Cervino i imposar-se la creu a la mitja lluna a una nova batalla. Una vegada finalitzada l’Ambaixada cristiana va tindre lloc una Desfilada final que marcava la fi dels intensos dies de la “Setmana Gran”, però no oficialment de les festes, que no es donaran per tancades fins el diumenge 7 de setembre, quan tindrà lloc la pujada de la imatge del Crist de l’Agonia fins la seua Ermita de Santa Anna.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent acorda posposar les Festes de Moros i Cristians al 2021

Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que s’haurien d’haver celebrat fa unes setmanes, en …