04/12/2023 - 0:45
Més

  Filiberto Tortosa, protagonista inesperat als Premis de Literatura Eròtica

  Altres notícies

  El passat divendres 26 de juny, es celebrava a Bèlgida la 21 edició dels Premis de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida.

  Josep Penadés Albert va ser el guanyador del 21é premi, amb la seua obra Deliri, que serà publicada en l’edició “L’Eclèctica” d’edicions bromera al 2016 i recompensada amb una dotació econòmica de 4.000 euros.

  Als premis, plens una any més de sensualitat i erotisme, van haver diverses actuacions i intervencions. Dos presentadors, conductors de la gala, donaren pas al les diferents actuacions, on vam poder gaudir d’intervencions musicals, dansa i molt d’humor.

  Una de les intervencions més destacades de la nit, va ser la de Joan Antonio Puchades, aleshores president de la Mancomunitat de Municipis. L’ara expresident, va voler insistir en el marca d’indentitat que suposen aquestos premis per a la comarca, dient que “el premi s’ha guanyat el prestigi de la literatura valenciana contemportània per la seua peculiaritat”.

  Puchades va voler recordar, que la decisió de  convocar el premi amb una periodicitat biennal, fa poc més d’un any, va ser molt difícil, explicant que “els qui em coneixen saben que no va ser un decisió fàcil, perque des de fa molts anys em creia la mancomunitat, me la crec i me la creuré mentre visca”. També va explicar que pensa que les decisons preses a la Mancomunitat aquestos anys són “les que han fet possible que aquesta hui siga més estable i més viable”.

  Joan Antonio Puchades, va voler acomiadar-se del càrrec de president de la Mancomunitat desitjant-li sort a tots els qui participen a l’entitat, animant a continuar promocionant el territori, tradicions i formes econòmiques de la comarca “per tal de garantir el nostre futur”.

  Durant aquest acomiat, l’expresident va voler fer un inesperat incís, per tal de fer entrega de l’insignia d’or de la Mancomunitat a Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida des de l’any 2007 fins l’any 2011.

  Cal recordar que Filiberto Tortosa, estava al capdavant de la llista del PP d’Ontinyent, però després de l’estrepitosa caiguda del partit va decidir “assumir responsabilitats” i dimitir com a cap de llista. Puchades, company de partit de Tortosa, va voler-li fer un reconeixement per la seua tasca a la Mancomunitat i li va dedicar unes esperançadores i reconfortants paraules: “la meua admiració per la teua tasca realitzada al front de la Mancomunitat espere que siga l’inici del resorgir d’un gan polític, que el temps valorarà en la seua justa mesura” i acabava dient “Enhorabona. Després del temps que he passat a la Mancomunitats, sols puc dir que t’ho has guanyat i t’ho mereixes. Gràcies per la teua dedicació”.

  Filiberto Tortosa, molt agraït per l’inesperat reconeixement, va destitjar molta sort a la nova corporació, recomanant públicament “que cuide i mime aquesta institució, intentant treballar des del consens per damunt d’ideologies polítiques, ja que per damunt de tot està la gent de la nostra comarca”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -