El televisiu psicòleg-forense Javier Urra visitarà Ontinyent per parlar de les addiccions al joc

El televisiu psicòleg forense Javier Urra visitarà Ontinyent el proper 11 de desembre per parlar de les addiccions al joc dintre de l’Escola de Famílies (coneguda anteriorment com Escola de Pares i Mares) que impulsa la regidoria d’Educació. La conferència oberta al públic, titolada “la psicoaddicció del segle XXI” serà a la Sala Gomis a partir de les 19:00h.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta xerrada “s’emmarca dins de l’aposta del Govern Municipal per eradicar aquesta xacra mitjançant l’educació com a forma de previndre aquestes addicions i ludopaties que s’estan convertint en un problema social, ja que més de la meitat de les persones entre 15 i 18 anys han apostat alguna vegada en la seua vida”, manifestava.

Aquesta xerrada és la segona activitat dintre d’esta edició que va començar el passat setembre amb una conferència sobre l’educació a l’esport i a l’arbitratge. En aquest sentit, dos arbitres professionals de futbol com la internacional Rita Cabañero i l’àrbitre de 2ª divisió Saül Ais van oferir una conferència per tractar l’educació al futbol. Borrell posava de relleu “la importància de realitzar accions d’educació i conscienciació per tal d’evitar situacions de violència entre els propis xiquets i xiquetes i que aquests desenvolupen problemes amb el joc”, declarava.

El psicòleg forense Javier Urra desenvolupa la seua tasca professional en el Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia i en el Jutgat de Menors de Madrid. És conegut per la seua tasca com a Defensor del Menor i col·labora com a contertulià i expert en Antena3 o La Sexta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el 3 de juliol l’admissió per al pròxim curs a les 24 EOI valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat …