12/04/2024 - 12:52
Més

  El Campionat Autonòmic de Ciclisme en categoria cadet arriba a Ontinyent

  Altres notícies

  Ontinyent serà seu el proper 6 de juny del Campionat Autonòmic de Ciclisme de la Comunitat Valenciana en categoria cadet, organitzat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, el Club Ciclista Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent. La prova té una participació prevista de 150 participants arribats de tota la Comunitat Valenciana, que faran 4 voltes a un circuit de 13’5 kms amb eixida i meta a l’Avinguda Diputació, del que el regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava que “té tots els ingredients per al gaudi de corredors i espectadors”.

  Pla realitzava estes declaracions aquest matí en l’acte de presentació de la prova, al qual el Vicepresident de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Eleuterio Mancebo, explicava que “des de la Federació sabem del potencial organitzatiu del club ciclista Ontinyent i de la implicació de l’Ajuntament i la ciutat, tant per part de la regidoria d’Esports com de la Policia Local, Protecció Civil i el públic en general. Estem seguríssims que va a eixir tot molt bé i per això no vam dubtar en fer ací la prova”, assenyalava.

  El President del Club Ciclista Ontinyent, Juan Salmerón, assenyalava que “és un honor” poder organitzar un campionat autonòmic com aquest, i incidia en què el circuit “és molt exigent en línies generals però al mateix temps és idoni per ser mixte, amb trams aptes per a rodadors i altres per a escaladors”. El Vicepresident del Club, Juan Peiró, detallava que el circuit consta de 13’5 quilòmetres als que es farà 4 voltes per a completar 54, per les carreteres CV660, CV665, CV81 i el propi casc urbà, estant l’eixida i la meta en l’Avinguda Diputació.

  Peirò explicava que la prova començarà a les 17:30 i té una durada prevista de 90 minuts, i tenia paraules d’agraïment per als patrocinadors i especialment per al regidor d’esports, Pepe Pla, del qui deia que “ha fet una gran tasca al front de la regidoria i des del Club Ciclista li estem molt agraïts per el suport que ens ha donat”.

  Pla agraïa al seu torn a l’equip ciclista el seu treball i destacava per la seua banda que “el circuit és meravellós, i ens donarà imatges fantàstiques al seu pas pel Pont del Salt del Bou, el Pont de Santa Maria o la pujada del Carril”, posant de relleu així mateix que les inscripcions i el lliurament de trofeus es faran al Palau de La Vila, “un lloc idoni, que a més ens servirà per difondre entre els visitants un aspecte destacat de la nostra cultura com serà els nostres Gegants i Cabets, que eixiran eixe dia al carrer”. El regidor demanava per últim comprensió als vianants i especialment als conductors en eixe dia “ja que és una activitat que és positiva per als nostres esportistes i per a la ciutat sencera”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -