28/11/2023 - 15:33
Més

  Aquest divendres s’obri la piscina municipal

  Altres notícies

  Ontinyent obri aquest divendres 5 de juny la temporada de bany a la seua piscina municipal d’estiu, després que la regidoria d’Esports haja decidit ampliar el calendari en quinze dies més, tot i mantenir els preus dels anys anteriors. En concret, la temporada de bany durarà fins al 13 de setembre, una ampliació que el regidor de l’àrea, Pepe Pla, explicava que es fa en atenció a les peticions registrades l’any passat: “aquest Govern escolta a la ciutadania, millorant en tot allò que puga estar a la nostra mà els serveis, com hem vingut fent des del primer moment. Enguany amb el mateix preu d’abonament es podrà gaudir de dues setmanes més de piscina, el que pensem que és una bona notícia per als esportistes i usuaris en general”, destacava.

  Les instal·lacions, a més a més, han estat objecte de diverses millores valorades en 75.000 euros, que han inclòs el revestiment dels laterals del got de la piscina d’adults per evitar els problemes de seguretat derivats dels despreniments de la fibra de vidre; la reforma de la piscina infantil; l’equipament amb nou mobiliari (taules i cadires) la zona d’esplai; o la reparació d’un mur que s’havia vist afectat pels últims temporals.

  El personal amb que compta la Piscina Municipal per a estos mesos d’estiu serà d’un total de 19 persones, repartides entre 5 vigilants, 7 socorristes, 5 monitors i 2 ATS/DUE, estant les places de vigilant reservades a personal amb discapacitat. Pla, ha explicat que gràcies a la reforma integral efectuada als vestuaris femenins del poliesportiu, que han estat dotats amb 100 taquilles individuals, s’ha aprofitat per reordenar i adequar el personal a les necessitats, mantenint els 19 treballadors i reforçant l’equip de socorristes (que passa de 6 a 7) i comptant amb 2 ATS/DUE en lloc d’una sola persona amb esta titulació.

  A l’igual que als últims dos anys, els usuaris podran gaudir de la piscina amb l’horari que allarga el tancament fins a les 21:00 hores de dilluns a divendres, i enguany l’obertura tindrà com a novetat l’ampliació de la jornada d’accés gratuït, que habitualment es limita al primer dia d’obertura, i que enguany serà de dos (divendres i dissabte). Pepe Pla recordava que a més a més el bar de la piscina té nova gestió, i animava a tots els ontinyentins i veïns d’altres localitats “a vindre i gaudir de la nostra gran piscina de 50 metres i de totes les activitats que anem a fer els propers mesos al voltant d’ella”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -