El Club Deportivo Esport Base Ontinyent ha donat la benvinguda a joves jugadors que han apostat per l’escola amb l’objecgtiu de créixer futbolísticament i que s’estrenaran en la seua etapa com a cadets defensant la nostra samarreta, junt a altres dos jugadros de casa que van a continuar amb el club.

Les renovacions són les del lateral dret Jordi Fita Galiana (10/02/2006) , qui complirà el segon any com a Cadet. Es tracta d’un jugador que pertany al nostre Club des dels 5 anys i que la temporada passada va jugar al Cadet C.

L’altra renovació és la del davanter Alejandro Fita Molina (27/04/2007), qui s’estrenarà com a Cadet esta propera 2021/2022.

Provinent de l’Alcúdia de Crespins s’incorpora a la nostra Escola un jugador de tall ofensiu. Natural de Canals, José Molla Ballester (31/05/2007) també començarà la seua nova etapa amb nosaltres, després que el Departament de Captació haja apostat per ell.

I del Soccer-Interaction apleguen a La Puríssima dos jugadors naturals de La Llosa, i que s’estrenaran com a Cadets. Vicente Garcia Cháfer (23/01/2007) és un jugador que té la seua velocitat i potència com a principals virtuts, mentre que Guillermo Carrillo Barber (13/10/2007) tant de bo pot jugar com a central o com lateral esquerrà.

Per últim també debutarà com a Cadet una incorporació en la que s’han dipositat moltes il·lusions. Veí d’Agullent, Saul Pla Tomàs (05/07/2007) és un porter que prové del Ciudad de Alcoy, i que ha apostat per la nostra Escola pel seu creixement futbolístic.

I és que des de la Direcció Esportiva està apostant-se molt per augmentar la competitivitat dins dels nostres equips, amb gent compromesa, tant de bo de casa com de localitats veïnes que veuen la nostra Escola com a una referència al futbol de formació.