Aquest dissabte s’obri la temporada de bany

L’Ajuntament d’Ontinyent obri aquest dissabte la temporada de bany a la piscina municipal d’estiu, que tindrà accés aquest dissabte totalment lliure i gratuït. Serà una temporada en la que, com als últims anys, es congelen els preus, i es compta amb la novetat de l’ampliació de serveis, amb un nou bicicleter, ubicat a la zona d’accés a pa piscina, que permetrà als usuaris i usuàries tancar fins a 8 bicicletes de manera segura. 

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “aquesta era una demanda de les persones usuàries que hem atès i que ens ajuda a continuar amb l’aposta transversal per la sostenibilitat que ve aplicant el Govern d’Ontinyent a les diferents àrees de gestió”, assenyalava. Aquest nou servei s’afegirà a altres que continuen, com la bibliopiscina per la qual l’Ajuntament posa a l’abast de les persones usuàries llibres de diferents temàtiques, per tal de promoure la lectura. 

Quant als preus,  seguirant sent de 3’5 euros per a les persones majors de 18 anys, 2 euros per a les menors; abonament per a majors 42’5 euros, per a menors 15 euros i per a persones jubilades o amb diversitat funcional 20 euros; amb bons de 10 entrades a 30 euros per a majors i a 12 euros per a menors. Els i les menors de 4 anys tindran entrada lliure. Respecte dels horaris, la piscina s’obrirà al bany de dilluns a divendres de 10:30 a 21:00 hores, i dissabtes i diumenges de 10:30 a 20:00 hores, amb un descompte addicional per als usuaris que tinguen un abonament anual de pista.

Borrell afegia que “amb l’obertura en el principi de mes de juny es facilita l’oci del jovent d’Ontinyent i els entrenaments en la distancia de 50 metres per als clubs esportius d’Ontinyent i les Comarques Centrals, que a més gaudiran de mes temps per entrenar abans de l’obertura al públic”, explicava. Cal recordar que la Piscina del Poliesportiu Municipal és també l’epicentre dels Finals de Curs dels centres educatius de la ciutat, que aprofiten els últims dies lectius per visitar i fer ús de les pistes esportius en un matí educatiu i esportiu. Per evitar situacions de sobredemanda, als últims anys es ve comptant amb un cronograma per a abastar la utilització de la piscina i de les pistes. 

El servei de piscina d’estiu enguany romandrà obert des d’aquest dissabte dia 8 de juny i fins al mes de setembre, comptant amb un equip de personal format per 7 socorristes, 3 vigilants de taquilla i manteniment, 5 monitors de natació i 2 graduats en infermeria o equivalent contractats per l’Ajuntament d’Ontinyent. Óscar Borrell animava a tots els ontinyentins i ontinyentines i veïns i veïnes d’altres localitats “a vindre i gaudir de la nostra piscina de 50 metres i de les activitats que acollirà aquesta durant els propers mesos d’estiu”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …