L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui dimecres les obres de renovació de la gespa i grada de l’Estadi Municipal El Clariano, una actuació que es preveu que tinga una durada de 7 setmanes i que va estar adjudicada per prop de 200.000 euros a l’empresa PAVASAL.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que esta intervenció, afegida a les recentment executades pel consistori al recinte esportiu, “va a deixar El Clariano com un estadi de referència en tots els grups de la Tercera Divisió”. En concret, hui ha començat a tallar-se la gespa en segments de 25 metres de llarg per 2 d’ample, per a posteriorment retirar-la al llarg d’esta setmana i procedir a la col·locació de nova gespa artificial, aprofitant-se per resoldre alguns problemes de desnivells i estancaments d’aigües al terreny de joc.

En estes tasques l’empresa adjudicatària comptarà amb els serveis de la multinacional Mondo, dedicada a la fabricació de paviment i equipament esportiu, que va estar un destacat proveïdor dels Jocs Olímpics de Río de Janeiro. La gespa actual, que havia acabat la seua vida útil, es retirarà amb una màquina que extraurà el sílice i el cautxú de la mateixa, per tal de poder aprofitar-la als patis dels col·legis de la ciutat, principalment als que utilitzen l’alumnat de menys edat.

Quant a la grada, a la que no s’intervenia des de fa 3 dècades, i que presentava problemes de rovellament, estat de les butaques i pintura, s’està treballant per dotar-la d’una renovada imatge. Així, s’ha executat tasques integrals de pintura en la mateixa, pressupostades en 20.000 euros que ha aportat l’Ajuntament, que també destinarà altres 12.000 euros a equipar els 1000 seients de la tribuna, també amb material d’alta qualitat de l’empresa Mondo.

Óscar Borrell apuntava per últim que després de la dimissió de part de la Junta Directiva de l’Ontinyent C.F. “la vida continua, el més important són les entitats i no les persones, i el que volem ara és que tot allò que teníem previst s’execute amb normalitat per tal que l’afició ontinyentina puga gaudir de l’esport en unes instal·lacions adients”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Comments are closed.