Avança el projecte futbolístic Ontinyent 1931

0

La setmana passada es feia públic el nou projecte futbolístic Ontinyent 1931, el nou equip de futbol d’Ontinyent que naix desprès de la suspensió de pagament de l’anterior equip Ontinyent CF. Ahir dimecres es reuniren diversos membres de la junta directiva de l’Ontinyent 1931 CF i representants de les penyes, per seguir treballant en un projecte que unifique les necessitats i les idees dels aficionats.

En la reunió s’han acordat aspectes tan importants com el preu dels carnets, que eixirà a la llum previsiblement cap a l’última setmana de juny amb una presentació global del club, i particular de la campanya. Es tracta d’un preu quasi simbòlic i que busca arribar a la major gent possible, i que al mateix temps tractarà de mantindre el número de soci a qui ja tenia el carnet en l’anterior temporada del desaparegut club.

Altre dels punts a tractar ha estat el de les equipacions, amb unes exigències marcades per l’ens federatiu però que tractarà de mantenir la tradició de la ciutat amb presència del blanc i el negre en ambdues equipacions, la domèstica i la visitant.

Els membres de les penyes han rebut la informació més detallada possible sobre els avanços del projecte, els tràmits realitzats en Federació i l’administració pública, i han rebut positivament els progressos per emplaçar-se a pròximes reunions. La pròxima serà per formar part del jurat que sumarà un 30% dels vots en el concurs dels escuts, que s’afegiran al 35% representatiu dels vots de la pàgina web i l’altre 35% de puntuació decidida per un jurat tècnic.

Publicitat