22/05/2024 - 6:20
Més

  2.000 persones participen en la XXV Cursa de Sant Silvestre d’Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant de 2000 persones participaven el passat dissabte a la XXV Cursa de Sant Silvestre d’Ontinyent, una cita esportiva i solidària que aquest any recaptava fons per l’associació local per la defensa i integració del malalt mental ADIEM-CRIS. L’elevada xifra de participants manté la d’Ontinyent com una de les Sant Silvestres de major afluència a la Comunitat Valenciana i també com una de les de major ràtio de participants per habitant a tota Espanya.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, acompanyat pel president d’ADIEM-CRIS, Vicent Sanchis, feia el tret d’eixida a la cursa que organitza el consistori conjuntament amb els clubs locals de Ciclisme, Atletisme i Triatló i declarava que “una vegada més la ciutadania ha respon de forma massiva a aquesta cita solidària, festiva i que aquest any, a més, ha destacat pel seu caràcter familiar”. Borrell tenia paraules d’agraïment per a totes les persones implicades en l’organització de la cursa, als voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local i les diverses empreses i comerços que donaren detalls i regals que se sortejaren al posterior sopar baix braç que va tenir lloc a la Sala Gomis.

  En el XV aniversari de la cursa el regidor també destacava el paper de les set dones que van impulsar la celebració de la cursa a Ontinyent, Carmen Coll, Innma Quiles, Alicia Llopis, Tere Vicedo, MªCarmen Mora, Joaqui Asensio i Cecilia Calabuig.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -