L’Ajuntament forma al personal municipal en matèria d’Igualtat

El personal municipal d’Ontinyent ha finalitzat el I Curs de Formació en Igualtat de Gènere impulsat per l’Ajuntament. Aquesta primera edició ha sigut impartida per la psicòloga i experta en violència masclista, Coto Talens, i ha comptat amb la presència de la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, i el regidor de Personal i Govern Obert, Joan Sanchis. En el curs, que se celebrava durant els mesos de novembre i desembre, s’ha treballat diverses temàtiques com el sistema sexe-gènere, la construcció de la desigualtat, la interseccionalitat, les relacions asimètriques o la síndrome d’adaptació paradoxal, entre altres.

Paula Garcia remarcava en aquest curs la coordinació de les regidories i departaments que componen l’Ajuntament i destacava que “la igualtat és una cosa que ens competeix a tots i totes, i les institucions han de ser les primeres a avançar en el camí fins a la paritat efectiva”. Per la seua banda, Joan Sanchis, recordava que aquest curs, que es repetirà per a fer-se extensiu a tota la plantilla municipal, s’inclou dins del Pla d’Igualtat que l’Ajuntament va aprovar el passat mes d’agost.

El pla consta d’un document en el qual es concreten i defineixen accions amb l’objectiu d’aconseguir una igualtat efectiva en totes les àrees i departaments del consistori. Sanchis agraïa també tota la implicació i els esforços fets des de la regidoria i la Comissió d’Igualtat en l’elaboració d’un pla “amb el qual Ontinyent ha encetat un camí en el qual no hi ha marxa enrere i que farà d’Ontinyent un exemple en matèria d’Igualtat” declarava el regidor.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …