728x90px covid-aj-onti-01

L’Ajuntament forma al personal municipal en matèria d’Igualtat

El personal municipal d’Ontinyent ha finalitzat el I Curs de Formació en Igualtat de Gènere impulsat per l’Ajuntament. Aquesta primera edició ha sigut impartida per la psicòloga i experta en violència masclista, Coto Talens, i ha comptat amb la presència de la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, i el regidor de Personal i Govern Obert, Joan Sanchis. En el curs, que se celebrava durant els mesos de novembre i desembre, s’ha treballat diverses temàtiques com el sistema sexe-gènere, la construcció de la desigualtat, la interseccionalitat, les relacions asimètriques o la síndrome d’adaptació paradoxal, entre altres.

Paula Garcia remarcava en aquest curs la coordinació de les regidories i departaments que componen l’Ajuntament i destacava que “la igualtat és una cosa que ens competeix a tots i totes, i les institucions han de ser les primeres a avançar en el camí fins a la paritat efectiva”. Per la seua banda, Joan Sanchis, recordava que aquest curs, que es repetirà per a fer-se extensiu a tota la plantilla municipal, s’inclou dins del Pla d’Igualtat que l’Ajuntament va aprovar el passat mes d’agost.

El pla consta d’un document en el qual es concreten i defineixen accions amb l’objectiu d’aconseguir una igualtat efectiva en totes les àrees i departaments del consistori. Sanchis agraïa també tota la implicació i els esforços fets des de la regidoria i la Comissió d’Igualtat en l’elaboració d’un pla “amb el qual Ontinyent ha encetat un camí en el qual no hi ha marxa enrere i que farà d’Ontinyent un exemple en matèria d’Igualtat” declarava el regidor.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent col·labora en la fabricació de material sanitari amb les seues impressores 3D al Campus d’Alcoi

Caixa Ontinyent està col·laborant en la fabricació de material sanitari amb les impressores 3D que …