20/07/2024 - 23:27
Més

  “Unisocietat” realitzarà una visita interpretativa al Molí Descals d’Ontinyent

  Altres notícies

  “Unisocietat” d’Ontinyent, l’oferta formativa de la Universitat de València per a majors de 35 anys al Campus ontinyentí, inclourà aquest dimecres a la seua programació d’activitats una visita interpretativa al Molí Descals. Es tracta d’un edifici que data del segle XV i catalogat com a Bé de Rellevància Local, que ha estat recentment adquirit per l’Ajuntament d’Ontinyent al marc del desenvolupament del projecte “Riu Viu”.

  La visita oberta al públic en general, que tindrà lloc este dimecres 27 de març a partir de les 18:00h, comptarà amb les intervencions d’investigadors del grup Estudis del Territori i del Patrimoni (ESTEPA) del Departament de Geografia de la Universitat de València, que exposaran la importància del patrimoni cultural associat a l’aigua. A més, Ignasi Gironés i Manuel Requena, membres de l’associació cultural “La Nostra Terra”, seran els encarregats de ressenyar la història d’este edifici del patrimoni hidràulic de la ciutat. Finalment, la visita comptarà amb les intervencions de representants de la família Descals que descobriran detalls de tot allò que aquest molí té guardat al seu interior.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -