amic ficcions
Home > Educació > “Unisocietat” realitzarà una visita interpretativa al Molí Descals d’Ontinyent
Molí Descals d'Ontinyent

“Unisocietat” realitzarà una visita interpretativa al Molí Descals d’Ontinyent

“Unisocietat” d’Ontinyent, l’oferta formativa de la Universitat de València per a majors de 35 anys al Campus ontinyentí, inclourà aquest dimecres a la seua programació d’activitats una visita interpretativa al Molí Descals. Es tracta d’un edifici que data del segle XV i catalogat com a Bé de Rellevància Local, que ha estat recentment adquirit per l’Ajuntament d’Ontinyent al marc del desenvolupament del projecte “Riu Viu”.

La visita oberta al públic en general, que tindrà lloc este dimecres 27 de març a partir de les 18:00h, comptarà amb les intervencions d’investigadors del grup Estudis del Territori i del Patrimoni (ESTEPA) del Departament de Geografia de la Universitat de València, que exposaran la importància del patrimoni cultural associat a l’aigua. A més, Ignasi Gironés i Manuel Requena, membres de l’associació cultural “La Nostra Terra”, seran els encarregats de ressenyar la història d’este edifici del patrimoni hidràulic de la ciutat. Finalment, la visita comptarà amb les intervencions de representants de la família Descals que descobriran detalls de tot allò que aquest molí té guardat al seu interior.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria