11/12/2023 - 9:40
Més

  “Unisocietat” realitzarà una visita interpretativa al Molí Descals d’Ontinyent

  Altres notícies

  “Unisocietat” d’Ontinyent, l’oferta formativa de la Universitat de València per a majors de 35 anys al Campus ontinyentí, inclourà aquest dimecres a la seua programació d’activitats una visita interpretativa al Molí Descals. Es tracta d’un edifici que data del segle XV i catalogat com a Bé de Rellevància Local, que ha estat recentment adquirit per l’Ajuntament d’Ontinyent al marc del desenvolupament del projecte “Riu Viu”.

  La visita oberta al públic en general, que tindrà lloc este dimecres 27 de març a partir de les 18:00h, comptarà amb les intervencions d’investigadors del grup Estudis del Territori i del Patrimoni (ESTEPA) del Departament de Geografia de la Universitat de València, que exposaran la importància del patrimoni cultural associat a l’aigua. A més, Ignasi Gironés i Manuel Requena, membres de l’associació cultural “La Nostra Terra”, seran els encarregats de ressenyar la història d’este edifici del patrimoni hidràulic de la ciutat. Finalment, la visita comptarà amb les intervencions de representants de la família Descals que descobriran detalls de tot allò que aquest molí té guardat al seu interior.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -