Iniciades les obres de millora urbana a la Plaça de la Coronació i el seu entorn

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat aquest dilluns l’execució de diverses obres de millora urbana a la Plaça de la Coronació i el seu entorn, una actuació que inclou el repintat de la plaça, la instal·lació de nous jocs infantils a la mateixa i la renovació del paviment dels carrers adjacents. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que la intervenció, que s’executarà durant al voltant d’un mes, “s’inclou en les millores presentades per l’empresa adjudicatària de l’actuació que executarem en breu al carrer Rafael Juan Vidal, raó per la qual esta intervenció no tindrà cost adicional per a l’Ajuntament excepte alguns dels jocs més xicotets que anem a instal·lar”, avançava.

En concret, la intervenció que comença ara inclou el repintat del paviment de la plaça mitjançant l’aplicació de pintura de poliuretà; la renovació del paviment asfàltic als carrers colindants; i la instal·lació de nous jocs infantils. El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que els jocs es repartiran en tres zones, una primera amb 12 elements lúdics com escales, rampes i elements de manipulació; una segona zona de jocs de rotació i una tercera amb un columpi amb cistella. Cuesta manifestava que “places com aquesta, així com els parcs i jardins són espais molt utilitzats per la ciutadania, llocs que ajuden a donar més qualitat de vida i a fer més agradable el dia a dia, i per això per a nosaltres és una prioritat tenir-los en les millors condicions possibles” concloïa el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …