728x90px covid-aj-onti-01

Mavi Mestre participa a les trobades empresarials de COEVAL

La Rectora de la Universitat de València(UV) Mavi Mestre ha participat en les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d ́Albaida(COEVAL). La Trobada Empresarial de COEVAL amb Mavi Mestre ha comptat amb l’assistència d’una destacada representació de l’empresariat comarcal, així com de l’Alcalde i del Regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda respectivament.

La Rectora de la UV en la seva intervenció davant els empresaris assistents va exposar que la Universitat de València és una universitat pública amb una llarga història ja que aquest any celebra la seva 520 aniversari en ser creada l’any 1499. En la seva extensa trajectòria ha estat i és un referent en l’educació universitària que li ha fet mereixedora de destacats reconeixements nacionals i internacionals en l’àmbit de la seva activitat: ensenyament, recerca, transferència i innovació i cultura. Avui la UV més de 5 segles després és fidel als principis per als quals va ser fundada: ser una universitat d’escala global al servei de la societat valenciana. Compta amb quatre campus universitaris: Tarongers, Blasco Ibañez, Burjassot i Ontinyent i en el situat en la Vall d ́Albaida s’imparteixen actualment quatre graus (Magisteri Infantil, ADE(Administració i Direcció d’Empreses), Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria), a més del programa Unisocietat, formant-se a les seves aules més de 1.000 alumnes. La UV a nivell internacional té signats acords de col·laboració amb importants universitats del món com Harvard i al mateix temps està actuant com a dinamitzadora en el seu territori com acredita el seu compromís amb la societat d’Ontinyent i la Vall d ́Albaida, compromís que no només es mantindrà sinó que té intenció d’incrementar-se amb la posada en marxa d’una seu del Parc Cientific de la UV al Campus d’Ontinyent
l’objecte del qual serà aportar valor afegit al teixit empresarial de la Vall d’Albaida per a la seva millora contínua.

Després de la seva intervenció es va dur a terme un interessant col·loqui en relació amb les qüestions exposades per la Rectora de la UV Mavi Mestre i sobre com traslladar les mateixes en benefici de les empreses de la comarca i del desenvolupament del seu territori amb el qual ha estat, està i estarà implicat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Recta final per completar la urbanització del polígon industrial Sant Vicent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signava aquest dimecres una sèrie de convenis amb els propietaris de …