Teatre per a previndre l’assetjament escolar i reforçar la convivència a les aules

‘La bambolla de Júlia’ és un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 anys en què s’aborda el tema del bullying

El teatre, la dansa, la música, les ombres i una cuidada posada en escena configuren ‘La bambolla de Júlia’, un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 anys en què MaQuinant Teatre aborda el tema del bullying a través dels ulls d’una xiqueta que el pateix i que aconseguirà ser lliure a través de l’art de la pintura. Un espectacle amb el qual el Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, conclou el seu cicle Escena Diversa i que podrà veure’s en el Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts els diumenges 16 i 23 de febrer, i l’1 de març, i des del 14 de febrer fins al 6 de març en funcions matutines per als escolars.

Una història de superació, dirigida per Aina Gimeno i protagonitzada per Ana Ulloa i Irene Maestre que portarà al públic familiar i infantil a fer-se preguntes sobre una realitat que viuen diàriament en els seus col·legis. Una reflexió sobre la por i la llibertat, contra els prejudicis socials i a favor de la diferència, que ajuda a ensenyar i promoure el respecte, la igualtat, els valors de la companyonia i l’amistat a través d’elements vinculats a l’art.

Investigació sobre la realitat que ens envolta

L’assetjament escolar és una realitat que està present en totes les escoles, un desequilibri de poder que influirà en el creixement i en l’evolució dels qui el pateixen. Per aquesta raó, des de MaQuinant Teatre consideren que “és important proporcionar eines als menors perquè reconeguen el que els està passant, perquè puguen expressar el que senten i troben eixides a aquesta situació”. MaQuinant Teatre naix a la ciutat de València en 2011 com a projecte escènic d’Aina Gimeno, Anna Moret i Ana Ulloa, i un clar propòsit d’investigació sobre la realitat que ens envolta. Per aquest motiu des dels seus inicis aposte per obres de creació col·lectiva amb una cuidada posada en escena en la qual la reflexió social i la necessitat d’una trobada pròxima amb el públic són fonamentals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obert el termini per la sol·licitud d’adjues al transport universitari, FP, i règim especial

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Educació ha obert el termini per a la …