728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > S’obri del 7 al 16 de maig el procés de matriculació per al curs 2012/2013

S’obri del 7 al 16 de maig el procés de matriculació per al curs 2012/2013

Aquest proper dilluns, 7 de maig, comença el periode de presentació de sol·licituds per a que els xiquets i xiquetes de 3 anys d’edat empadronats a Ontinyent iniciar la seua escolarització al curs escolar 2012/2013.

Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha procedit ja a notificar als progenitors dels xiquets i xiquetes empadronats a la ciutat i nascuts en l’any 2009 sobre el procés d’admissió d’alumnat per al nou curs escolar, per tal que aporten la documentació necessària en entre dilluns dia 7 i dimecres 16 de maig, que és el període de presentació de sol·licituds establert. Igualment, entre aquestos mateixos dies es podrà procedir a realitzar la sol·licitud del canvi de centre educatiu per part de qualsevol alumne d’Educació Infantil i Primària.

Al Departament d’Educació de l’Ajuntament i en aquesta mateixa web municipal es poden ampliar detalls al respecte, i consultar també el calendari complet d’admissió d’alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Programes de Qualificació Professional, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional per al proper curs.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria