La Sala Gomis d’Ontinyent acull un recital d’homenatge a Vicent Andrés Estellés

0

La Regidoria de Cultura patrocina un esdeveniment al qual participen més de 100 persones

La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà aquest proper dissabte 5 de maig un recital d’homenatge al poeta, escriptor i periodista Vicent Andrés Estellés, patrocinada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent.

A l’acte es posaran en escena 20 de les obres de l’autor, “de manera reivindicativa, multidisciplinar, eclèctica, sumativa i integradora”, segons s’explica des de l’entitat organitzadora, el Casal Jaume I de La Vall d’Albaida. D’aquesta manera, al recital participaran més d’una trentena de particulars i també col·lectius com el Grup de Danses del Casal, l’Aula de Cor de l’Escola de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, o els grups musical “El Corredor Polonès” i “Gent del Desert”, entre d’altres. Al recital està previst comptar amb la presència d’alguns membres de la família de Vicent Andrés Estellés, i cal destacar que molts dels participants ho faran amb obres pròpies inspirades en Estellés, moltes d’elles inèdites.

A banda del recital, que tindrà lloc dissabte a partir de les 18:00 a la Sala Gomis, l’homenatge consta d’altres dues parts. Prèviament, demà divendres 4 de maig, a les 20:00, s’inaugurarà al Centre Cívic del Llombo d’Ontinyent una exposició dedicada a Estelles, que podrà vi

Publicitat