Ontinyent oferirà el Grau Superior de Desenrotllament d’Aplicacions Web en l’IES l’Estació

0

La Generalitat Valenciana ha confirmat la concesió a l’Ies l’Estació d’Ontinyent de l’autorització per impartir un nou cicle formatiu de FP al curs 2020/2021, en concret el Grau Superior de Desenrollatment d’Aplicacions Web en modalitat semipresencial. Es tracta d’una de les demandes plantejades a principis d’any al si de la Mesa de FP, presidida per l’alcalde Jorge Rodríguez, on va assistir el Director General de FP i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomícia, i on també es va tractar la dotació del Grau Mitjà de Tècnic en Fabricació i Ennobliment de Productes Textil a l’Ies Jaume I, que es va confirmar el passat mes de juny.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava “l’impuls que esta donant-se a Ontinyent a la Formació Professional partint de la Mesa de FP, organisme depenent del Consell Educatiu de Ciutat i presidit per l’Alcalde, que vam crear per visibilitzar i fomentar esta modalitat d’estudi que ja veniem fomentant amb accions com la Fira de l’Estudiantat, però a la que voliem donar una nova empenta”, manifestava.

Amb la dotació d’aquest nou cicle formatiu a l’Ies l’Estació “fem un nou pas endavant al treball que ve fent-se a Ontinyent amb la implicació de totes i tots per donar a la FP la importància que té i que es mereix, i que la seua projecció servisca per fomentar l’accés de les persones als llocs de treball i que les empreses disposen de ma d’obra qualificada, en aquest cas vinculada a un sector clau com les noves tecnologies”, manifestava.

El Cicle Formatiu en Desenrotllament d’Aplicacions Web pertany a la família profesional d’Informàtica i Comunicacions, i permet accedir al títol de Tècnic Superior en Desenrotllament d’Aplicacions Web. Consta de 2000 hores i permet accedir a llocs de treball com ara Programador Web, Programador Multimèdia, o Desenvolupador d’aplicacions en entorns Web.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.