19/07/2024 - 7:38
Més

  Les obres del pla Edificant obliguen a tralladar la carrasca centenària del CEIP Bonavista

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit al transplantament de la carrasca de la zona d’infantil del CEIP Bonavista, un arbre que anava a ser tallat en trobar-se en la zona d’ampliació del centre prevista a les obres del pla “Edificant”. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “no es tracta d’un exemplar inclós al catàleg municipal d’arbres protegits, però hem pensat que pel valor sentimental per a la comunitat educativa del centre i la seua antiguetat, pagava la pena l’esforç de tractar de rescatar-lo. L’arbre ha estat traslladat a la zona del pati central del centre, on ara cal esperar que arraigue”. Les tasques han estat finançaces per la regidoria d’Educació i s’han executat baix la supervisió de la regidoria de Sostenibilitat i el departament de Medi Ambient.

  Cal recordar que les obres de reforma i ampliació del CEIP Bonavista dins del pla “Edificant”, que finança la Generalitat Valenciana i executa el consistori ontinyentí, començaven el passat mes de gener amb una durada estimada de 18 mesos. L’actuació, que suposarà una inversió de 2’17 milions d’euros, es durà a terme en dues fases a les zones d’educació infantil i primària, quedant el conjunt de l’actuació finalitzada abans de l’inici de curs 2023/24.

  A la primera fase s’està ampliant l’aulari d’infantil amb 4 noves aules mes espais complementaris, a més de crear-se una nova zona de joc a infantils i una connexió coberta i nova edificació per a serveis al pati de primària. En la segona fase, que començarà en estiu, s’inclou la dotació d’un nou ascensor, millores al revestiment tèrmic, fusteria exterior, instal·lació elèctrica i climatització, així com al canvi de la coberta del gimnàs, pavimentat dels accessos i condicionament acústic del menjador, entre d’altres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -