L’alumnat de l’Estació enceta una sèrie d’accions per a conscienciar-nos dels estralls que provoca el canvi climàtic

Després de la vaga mundial que va reunir  el 15 de març centenars de joves a la Plaça de l’Ajuntament, aquest divendres els representants de l’alumnat de l’IES L’Estació han explicat a la resta de la comunitat educativa quines seran les actuacions que es duran a la pràctica cada setmana a fi d’adherir-se al moviment Fridays for future i a les concentracions europees que protesten contra l’escalfament global i el deteriorament del planeta. 

Segons han comentat els joves del centre, cada divendres totes les classes, acompanyades pels seus professors, sortiran al pati deu minuts abans del primer esplai per a presentar-nos les raons per les quals cal fer desaparéixer algunes de les pràctiques més arrelades en la nostra societat. 

El lema de la concentració d’aquesta setmana va ser Stop alumini perquè…, una actuació amb la qual els estudiants de l’IES L’Estació pretengueren sensibilitzar-nos de les greus conseqüències que comporta el consum abusiu d’aquest mineral tan present en productes d’ús quotidià. De fet, la contaminació de l’alumini és alarmant, ja que la indústria aboca milions de tones a l’any de gasos d’efecte hivernacle.  

Les properes setmanes seran altres grups els que ens comunicaran els seus motius per reduir o evitar el consum d’aquells productes que causen gran impacte mediambiental. A més, des de Vicedirecció es prega la col·laboració de tot el professorat perquè la implicació de l’alumnat siga massiva i efectiva.  

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

2074 estudiants en llista d’espera al Campus d’Ontinyent

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues …