728x90px covid-aj-onti-01

L’alumnat guanyador del concurs de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure” gaudeix del seu premi a l’Oceanogràfic

L’alumnat guanyador del concurs de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure” gaudia aquest divendres d’un dels seus premis, una visita a l’Oceanogràfic per a tota la classe dels guanyador i guanyadora de les categories d’Educació Primària i Secundària. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, aprofitava la seua estada a València per realitzar diverses gestions per visitar els 70 escolars de les classes dels guanyadors de Tono Ferri Belda del CEIP Carmelo Ripoll (1er Premi Literari de Primària) i Laura Sanz Vidal del Col·legi Santa Maria (1er Premi Literari Secundària).

Jorge Rodríguez agraïa a l’alumnat la seua participació en la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament, Egevasa i Global Omnium per posar en valor l’aigua de la ciutat i la seua importància mediambiental, econòmica, social, i sentimental. L’alumnat gaudia del ventall d’activitats educatives ubicades a un dels aquaris més grans del món, on tenien al seu abast diverses unitats temàtiques on, a través de l’observació, interpretació i manipulació, conèixer més aspectes de les espècies, els ecosistemes i la seua evolució; a més de visitar Kylu, la primera i única beluga nascuda a Europa, o descobrir la nova exposició “Misteris del Mar”, entre altres coses.

Cal recordar que a més de les classes dels dos guanyadors dels primers premis literaris, també rebien entrades a gaudir de forma individual la resta de premiats: Sara Parra Sellés; Ana Soler Revert; Pau Cerdà Campos; Carla Bernabeu Cucart; Lorena Amo Bernabeu i Iker Ródenas Cano. Totes i tots els participants, a més, van rebre un diploma i una cantimplora d’alumini.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El col·legi Pureza de Maria crea viseres per donarles als sanitaris

El col·legi Pureza de Maria d’Ontinyent s’ha sumat també a fer accions voluntàries per lluitar …