728×90 caixa onti
Home > Educació > Comença a Ontinyent el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes

Comença a Ontinyent el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes

Comença el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes organitzat en coordinació per la Regidoria d’Educació, Política Social i Serveis Socials i Igualtat i Dona de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El curs pretén explicar als participants com fomentar i potenciar aquelles conductes que ens faran sentir millor per aconseguir l’anhelada felicitat. Per a tal efecte, s’agafaran les nocions desenvolupades per la neurociència, la qual estudia el sistema nerviós, i que afirma que la felicitat no és un estat al qual s’arriba per atzar, sinó que és el resultat d’una activitat dels circuits cerebrals.

Els assistents al llarg de 22 setmanes coneixeran totes les estructures del nostre cervell per comprendre’l i traure-li el màxim partit. També aprendran a frenar respostes inadequades davant certs esdeveniments així com descobrir fortaleses que tenim i que ens poden ajudar a augmentar la nostra felicitat personal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent suspèn les cremes durant les dates de Setmana Santa i Pasqua

L'Ajuntament demana extremar les precaucions per evitar incendis i avisar el més ràpidament possible al 112 en cas de detectar un foc.