728×90 caixa onti
Home > Educació > Comença a Ontinyent el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes

Comença a Ontinyent el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes

Comença el primer curs de “neurofelicitat” per a persones adultes organitzat en coordinació per la Regidoria d’Educació, Política Social i Serveis Socials i Igualtat i Dona de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El curs pretén explicar als participants com fomentar i potenciar aquelles conductes que ens faran sentir millor per aconseguir l’anhelada felicitat. Per a tal efecte, s’agafaran les nocions desenvolupades per la neurociència, la qual estudia el sistema nerviós, i que afirma que la felicitat no és un estat al qual s’arriba per atzar, sinó que és el resultat d’una activitat dels circuits cerebrals.

Els assistents al llarg de 22 setmanes coneixeran totes les estructures del nostre cervell per comprendre’l i traure-li el màxim partit. També aprendran a frenar respostes inadequades davant certs esdeveniments així com descobrir fortaleses que tenim i que ens poden ajudar a augmentar la nostra felicitat personal.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Taller per redissenyar el carrer de Sant Antoni

És una de les accions previstes pel “grup motor” integrat per representants d’associacions i institucions que ve treballant en el disseny del barri