Ontinyent celebra el Dia Mundial de la Discapacitat recordant José Antonio Bodoque

Una placa testimonia des de hui que el Centre Ocupacional d’Ontinyent durà d’ara endavant el nom de qui fou un dels seus impulsors

L’Alcalde d’Ontinyent destaca el treball de Bodoque “i de tots aquells que han fet possible allò que fa 25 anys semblava una utopia” amb la creació Del Centre

“Una persona pionera, valenta, capaç de tirar endavant un Centre que al seu dia semblaria una utopia i que hui ja porta 25 anys treballant”. Amb estes paraules, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, definia la figura de José Antonio Bodoque, un dels impulsors de la creació fa ara un quart de segle del Centre Ocupacional per a Discapacitats Psíquics d’Ontinyent, i que ara dona nom al centre.

Així ho va aprovar el plenari de l’Ajuntament d’Ontinyent el passat mes de setembre, i així es testimonia des de hui en una placa que era descoberta per la filla del qui fou psicòleg i director del centre, en un acte que servia alhora per commemorar el Dia Mundial de la Discapacitat i alhora per tancar els actes del 25 anniversari del centre, que al llarg dels últims mesos han inclòs també una cursa popular per a persones amb discapacitat intel·lectual, l’exposició fotogràfica “25 anys ocupats” i hui també una jornada de portes obertes amb mostra de productes artesanals, actuacions musicals i altres activitats lúdiques.

A l’acte de hui estaven presents l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; els regidors de Política Social i Serveis Municipals, Manuel Ruiz i Manuel Cuesta; la família de José Antonio Bodoque; representants de l’AMPA del Centre Ocupacional; així com els 80 usuaris del centre, treballadors del mateix i familiars.

Al torn d’intervencions, una de les usuàries del centre recordava el tracte amable de Bodoque; la filla de l’homenatjat expressava l’orgull de la família perquè aquest done nom al Centre Ocupacional; i el President de l’AMPA, Salvador Llorca recordava que el dels discapacitats “és un sector molt castigat, un món distint que necessita el recolzament dels governants”. En aquest sentit tenia especials paraules d’agraïment per “a la inestimable ajuda” de l’Ajuntament d’Ontinyent, unes paraules a les quals Jorge Rodríguez corresponia recordant que “una de les senyes d’identitat del Govern d’Ontinyent és no retallar en serveis socials, i per això farem allò possible i imposible per estar al vostre costat”, destacava l’Alcalde d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida recorda als masclistes que estan sols

Albaida segueix lluitant contra la violència de gènere amb la campanya “No estàs sola”. Des …