12/04/2024 - 12:56
Més

  Presentació del llibre solidari “Els escrits Pericana”

  Altres notícies

  “Els escrits pericana” és un recull de contes, relats i històries breus que recorren temes diversos com l’amistat, la solidaritat o les coses quotidianes que passen en el dia a dia. Com diu el seu autor, Germán Llorca, “és un conjunt a l’atzar d’idees que formen part dels pensaments que tenim totes les persones en algun moment de les nostres vides i que en aquest cas han pres forma de llibre”.

  El propoer dijous 15 de desembre a les 20h de la vesprada es presenta el llibre solidari “Els escrits Pericana”, un llibre on el principal objectiu es generar beneficis per a l’associació de Malalts d’Alzehimer ADIEM. A la presentació hi haurá una un vídeo-resum del llibre dissenyat per Diana Cortés. També la lectura d’alguns fragments del llibre, a càrrec d’Almudena Francés i les persones que integren ADIEM. Al final, hi haurà la possibilitat de comprar un exemplar de l’obra que l’autor signarà per a qui ho vulga.

  Aquest projecte ha sigut desenvolupat mitjançant el crowdfunding, on tota la gent implicada rep una participació del mateix a canvi d’aportar la seva feina professional, aconseguint així que el benefici de la venda del mateix siga integre per a l’associació.

  Segons conten desde l’associació: “El cost material de fabricar el llibre ascendia a 1.700 euros. Però calia minimitzar al màxim la repercussió del seu cost i per això es va plantejar com un projecte crowdfunding. Això vol dir, que és un projecte on vàries persones aporten una xicoteta quantitat de diners a canvi d’una participació en el mateix. Una participació que en aquest cas és una recompensa immaterial. Aquest plantejament ha permés que el cost real del llibre siga zero, amb la qual cosa el 100% del rendiment de la venda són beneficis per a l’associació.”

  Degut al gran impacte i presència d’Adiem a la Vall d’Albaida, han plantejat el llibre com a una opció de finançament aprofitant el Nadal com a l’excusa perfecta per fer un regal – o fer-se’l a un mateix- solidari.

  El llibre es pot adquirir a “La llibreria” d’Ontinyent, al Carrer Martínez Valls, 18, degut a que s’ha sumat com a iniciativa solidària i és l’unic punt de venda exclusiu del llibre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -