La extensió de la UNED augmenta la matrícula en un 13%

0

L’extensió del centre UNED “Francisco Tomás y Valiente” d’Ontinyent ha vist augmentada en un 13% la matrícula a la ciutat. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha valorat molt positivament la dada, destacant-la com “un nou fruit tant del treball de l’equip humà de l’extensió com de l’aposta de l’Ajuntament” i assenyala que “la formació a distància és especialment important degut a la pandèmia”.

En concret, l’augment del 13% és el segon més elevat dels 5 centres adscrits al Centre UNED, que inclou també les seus d’Alzira (on més ha crescut, un 23%), València, Gandia, Sagunt i Xàtiva. El 80% de les prop de 200 persones matriculades a Ontinyent estan cursant estudis de Grau, tot i que també hi ha estudiantat a Cad, Màster i Micrograus. La xifra de matriculacions pot augmentar en acabar el segon període de matrícula, que està finalitzarà el proper 10 de març. L’extensió, amb seu en l’aulari adjacent al Grup de Vivendes Ramon Llin del barri Sant Rafel, presta serveis de Secretaria, tutories presencials, biblioteca i coordinació acadèmica.

El regidor d’Educació posava de relleu la importància “de seguir fent que els estudis superiors siguen accessibles a tothom, també en esta modalitat que conjuga docència online i suport presencial, igual que apostem per la formació superior amb classes presencials amb la ferma aposta que venim fent pel Campus d’Ontinyent de la Universitat de València”, manifestava.

Publicitat