Continuen les obres d’eficiència energètica al CEIP La Solana amb el canvi de finestres

L’Ajuntament d’Ontinyent ha représ les obres de millora de l’eficiència energética que estan fent-se al CEIP La Solana amb el canvi de les prop de 40 finestres exteriors per altres noves i amb millors prestacions tèrmiques. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visitava esta setmana les obres acompanyat pel director del centre, Joan Mira, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, qui incidia en què amb estes actuacions “aconseguim, amb ajuda d’altres administracions, que aquest centre siga un model d’aposta per l’eficiència energètica. Amb estes actuacions i la resta de les que s’estan executant, el CEIP La Solana s’adapta al Segle XXI i a les noves pedagogies”.

Cal recordar que la substitució de les finestres (que afecta a les aules d’infantil, els aseos, zones de despatxos, sala de professors, secretaria i les aules ubicades a l’ala nord) se suma a la recent implantació d’un nou sistema de calefacció intel·ligent amb dipòsits d’aigua calefactables i radiadors amb electrovàlvules, dues accions compten amb una ajuda de 140.000 euros obtinguda dins del Pla de Manteniment d’Escoles de la Diputació de Valencia. Borrell recordava que estes actuacions han estat possible gràcies a les gestions realitzada pel diputat comarcal Joan Sanchis, per tal de d’executar el Pla de Manteniment d’Escoles en aquest centre, ja que inicialment estava previst en altre que ja estava inclòs en el Pla Edificant.

També al CEIP La Solana i dins de “Edificant”, es troba en termini de presentació d’ofertes el concurs de les obres que suposaran la protecció dels pilars de l’accés al centre, la substitució de les portes de fusteria exterior i la reforma de les pistes esportives, amb un pressupost base de 111.676 euros iva inclòs.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …