12/06/2024 - 21:37
Més

  Ajuntament i Cambra de Comerç fomenten l’ocupació jove amb un nou curs del programa PICE

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Cambra de Comerç de València presenten una nova acció de foment de l’ocupació juvenil inclosa al Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE). En aquesta ocasió oferiran, de forma gratuïta, el curs d’”Activitats Auxiliars de Comerç. Shopper Marketing & Retail”, amb l’objectiu de proporcionar al jovent les ferramentes i coneixements necessaris que els permeten realitzar amb professionalitat aquelles activitats pròpies d’un auxiliar de comerç: reposició i condicionament del lloc de venda, atenció i informació protocol·litzada i estructurada al client, activitats de caixa o preparació de comandes, entre altres.

  El curs de 125 hores, que tindrà lloc del 16 d’abril al 25 de maig al edifici de la UNED, està dirigit a joves de 16 a 29 anys que es troben en situació de desocupació i estiguen inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Cal recordar que amb aquesta acció el PICE continua amb la línia encetada en el passat amb un programa d’Empreniment Juvenil, un curs d’Auxiliar de Cuina i Sala o, un altre, de Comunicació Digital.

  El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava com d’interessant i profitós pot ser aquest programa que “forma i dóna competències als i les joves de la ciutat per afavorir la seua implantació al mercat laboral” explicava Úbeda.

  Totes les persones interessades poden demanar informació al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la seua Agencia de Col·locació https://ontinyent.portalemp.com o a la Cambra de Comerç (als telèfons 639 016 301 – 96 291 55 40 o al correu ontinyent.territorial@camaravalencia.com).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -