fitur 2019
Home > Educació > Adaptades les aules de 2 anys dels col·legis Carmelo Ripoll i Lluís Vives

Adaptades les aules de 2 anys dels col·legis Carmelo Ripoll i Lluís Vives

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant les adaptacions de les noves aules de 2 anys dels col·legis Carmelo Ripoll i Lluís Vives. L’alcalde, Jorge Rodríguez, visitava aquest dimarts les obres del CEIP Maestro Carmelo Ripoll acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell; el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; i la directora del centre, Àngela Montés.

Aquestes dues aules, que es posaran en marxa per al pròxim curs 2018/2019, se sumaran a les ja existents als centres Rafael Juan Vidal-La Solana, Martínez Valls, Vicente Gironés i Bonavista. D’aquesta manera, tal com ho anunciava el Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, en la seua visita a la ciutat el passat juny, Ontinyent serà el primer municipi de la Comunitat Valenciana que comptarà amb aules de 2 anys en tots els seus centres públics d’Educació Infantil i Primària.

EconomyCash Juny

Rodríguez destacava el treball conjunt de la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament invertint per a millorar la qualitat educativa d’Ontinyent “que permetrà que el curs vinent la ciutat oferisca un total de 108 places per a xiquetes i xiquets de 2 anys en els 6 centres públics d’Educació Primària” explicava.

Als dos centres s’han realitzat actuacions per adaptar les aules a la normativa vigent i complir així les mesures de seguretat. Al Carmelo Ripoll les actuacions han estat de més calat, i han inclòs una rampa d’accés al pati, un bany adaptat a les necessitats de l’alumnat de 2 anys, l’habilitació d’un pati amb gespa artificial i arener, elements dels quals gaudiran les xiquetes i xiquets que començaran el curs en setembre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde i la rectora de la UV destaquen la importància del futur Parc Científic d’Ontinyent

Jorge Rodríguez i Mavi Mestre participen a l’acte de graduació universitària de les titulacions d’Educació Infantil, ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport