728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > Apoteòsica estrena de la sexta temporada de la Orquestra Caixa Ontinyent amb la 1ª simfonia de Mahler Titán

Apoteòsica estrena de la sexta temporada de la Orquestra Caixa Ontinyent amb la 1ª simfonia de Mahler Titán

El passat dissabte l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent estrenava la seua sexta temporada com a formació resident del teatre Echegaray. I per fer-ho, interpretava baix la batuta del reconegut director Miguel Romea la 1ª simfonia de Gustav Mahler ‘Titán’, considerada una de les obres de repertori de les grans orquestres pel seu alt nivell de dificultat. Una posada en escena apoteòsica amb més de 100 músics sobre l’escenari que deixava bocabadats als assistents i que feia palès l’important treball que músics i directors havien estat fent les darreres setmanes, amb prop de 5 hores d’assaig al dia.

Assajos dirigits per reconeguts solistes i professors de l’Acadèmia Orquestral d’AD LIBITUM com ara el propi Romea, que a més de dirigir a la formació, també va coordinar la secció de cordes; Roberto Turlo, oboè solista de l’Orquestra de València, que va assajar a la secció de vents-fusta; Edmundo Vidal, trombó solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya, al vent-metall; i Sisco Aparici, professor d’AD LIBITUM i de la Universitat Alfonso X El Sabio, va coordinar la percussió.

Un programa que en paraules dels reconeguts professors de l’Acadèmia Orquestral va ser “tot un repte que quedarà per sempre en la memòria de cadascun dels músics que integren aquesta orquestra formativa i els que completaven l’orquestra per a l’ocasió provinents de diferents parts d’Espanya i inclús de l’estranger”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Teatre Echegaray acull una eclèctica representació “El Cant Espiritual” d’Ausiàs March de la mà de Carles Dénia

L’actuació que posa música, veu i dansa als 224 versos del poeta i està emmarcada a les activitats que l'Ajuntament ha programat per commemorar el 9 d’octubre