21/07/2024 - 0:34
Més

  Ontinyent redueix a 8 dies el període mitjà de pagament

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha aconseguit reduir el termini mitjà de pagament als seus proveïdors a l’últim trimestre de 2020 a una mitjana de 8’52 dies, 22 dies menys que els 30’47 a que es va arribar en el primer timestre del mateix any. La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que en 2020 es van realitzar pagaments a proveïdors i associacions per valor de prop de 10’7 milions d’euros, “en uns temps molt complexos, als quals hem tingut retards al cobrament de les subvencions i ajudes d’altres administracions, i on s’han pres mesures fiscals per pal·liar els efectes de la Covid-19”, recordava.

  Natàlia Enguix destaca que aquesta reducció progressiva del temps des de que s’aprova una factura fins que es paga de manera efectiva (30’47 dies en el primer trimestre, 15’43 en el segon, 13’79 en el tercer i 8’52 en el quart), “demostra que els plantejaments econòmics fets pel Govern d’Ontinyent durant la pandèmia han estat els correctes, de manera, per exemple, que hem pogut evitar que l’impagament que vam arribar a tenir per part de la Generalitat de més de 1’7 milions d’euros ens generara tensions, al temps que vam poder ajornar a la ciutadania el pagament d’impostos i pagar de bestreta el 50% de les subvencions a les associacions”, recordava.

  En aquest sentit, la regidora posava de relleu “el bon funcionament de l’estructura de teletreball posada en marxa pel Govern Municipal abans inclús del decret d’alarma, o la póliza de crèdit a sis mesos i 0% d’interès concertada amb Caixa Ontinyent. Reaccions àgils quan es necesitava agilitat, que han permès obtenir resultats com aquest amb els terminis de pagament, o poder gestionar adequadament tot allò que ha envoltat el Pla Tornem Junts amb el qual es va mobilitzar 8 milions d’euros per reactivar els diversos sectors”, assenyalava.

  Natàlia Enguix afegia que “evidentment la crisi de la covid-19 no ha acabat i ens queda molt de treball per davant per combatre els seus efectes econòmics i socials, però des del Govern d’Ontinyent anem a seguir treballant dia a dia amb rigorositat per fer-los front de la millor manera possible”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -