“SOC Ontinyent” organitza una vesprada d’oci per als veïns i associats

0

La Associació de Comercians del Llombo després de la seva fusió amb la Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent – SOC, han organitzat el sopar dels comerciants que any rere any se celebra a Ontinyent.

Els actes tindran lloc el proper 24 de setembre en la Pl. Coronació de la nostra localitat. L’Acte principal de l’esdeveniment serà un Sopar per a tots els veïns, els Associats a SOC i oberta a tots aquells que desitgin participar.

A més del Sopar, el mateix dia 24 es realitzaran en la Pl. Coronació una sèrie d’activitats dirigides a tots els públics, a partir de les 18:00 hores, es disposarà de Castells Inflables, Activitats i Tallers dirigides a nens de totes les edats.
A la 22:00 hores aproximadament, tindrà lloc el Sopar, i a continuació es realitzés un sorteig entre els assistents, regals i xecs per a compres en els comerços de l’associació, a més sobre les 24:00 hores, tindrà lloc un Concert de Pop-Rock a càrrec del Grup German´s brothers

La participació està oberta a totes les persones que desitgin assistir, per a això, s’habilitaran punts de venda de menjar i begudes a preus populars.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració el Ajuntament d’Ontinyent, així com de la Associació d’Hostelers de la Vall d’Albaida.

La Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent, opina, “Si bé és el primer any que organitzem aquest esdeveniment des de SOC, esperem que hi hagi una bona participació i convidem a assistir a tots els Ontinyentins”
“Agraïm la col·laboració del Ajuntament d’Ontinyent, així com de la Associació d’Hostelers, que a tot moment s’han prestat a col·laborar amb nosaltres”

Font: Associació SOC