L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria de Promoció Econòmica apropa la Compra Pública Innovadora a les empreses de la ciutat amb la jornada formativa “Innovem”. La jornada que tindrà lloc aquest dimarts 6 de juliol al Coworking-Soterrani de les idees  tindrà com objectiu explicar com funciona aquesta eina, com pot repercutir al teixit empresarial i com es poden posar en marxa projectes de col·laboració públic-privada que milloren la vida de la ciutadania.

El regidor de l’àrea, Juan Pablo Úbeda, explicava que “des del Govern d’Ontinyent sempre hem fomentat la innovació a través de la col·laboració públic-privada perquè entenem que és clau per al futur de la ciutat i de la comarca”. En aquest sentit, la jornada comptarà amb la participació de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el president d’INNOVALL, Rafael Pla i el president de Tantum Consultores, Juan Llobell.

Així mateix, la tècnica en compra pública d’innovació de Tantum Consultores, Andrea Cubells, explicarà com afrontar les necessitats i com impulsar la compra pública innovadora a nivell local. Per altra banda, Yolanda Cárcel de l’Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat Valenciana, exposarà els instruments de suport a les entitats locals en CPI.

Les persones interessades en participar presencialment hauran d’inscriure’s a través de la següent formulari: https://bit.ly/3yc8IQ7. Tot i això, la jornada es retransmetrà en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent per poder arribar al major nombre d’empreses possibles.