12/06/2024 - 20:20
Més

  Ontinyent millorarà l’accessibilitat peatonal al Carrer Diables

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat la redacció del projecte d’obra de la primera de les tres noves actuacions de modernització als polígons industrials de la ciutat que s’executaran enguany amb ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE): La millora urbanística al Carrer Diables, en el tram comprés entre els carrers La Trama i Borreres, on entre altres coses es millorarà l’accessibilitat peatonal, comunicant els carrers La Trama i Borreres amb una vorera de prop de mig quilòmetre de llargària. El projecte, que era aprovat aquest dijous per la Junta de Govern Local, iniciarà ara el seu procés de licitació.

  Els regidors de Territori, Joan Sanchis, i Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, coincidien en destacar la importància “de donar continuïtat a l’aposta que ve fent el Govern d’Ontinyent per la millora de les condicions als nostres polígons, ja que això ens permetrà comptar amb espais competitius per promoure la instal·lació de noves empreses que generen activitat econòmica i ocupació al municipi, en aquest cas amb ajuda de l’IVACE”, assenyalaven. L’actuació té un pressupost base de licitació de 190.000 euros (Iva inclòs) i un termini d’execució des de l’inici de les obres estimat en tres mesos.

  En concret, les obres contemplen la demolició d’alguns paviments de voreres i calçades en l’àmbit d’actuació de les obres; desmuntatge de senyalització vertical i recol·locació; excavació i reperfilat de la base dels paviments a col·locar; pavimentació de les voreres i zones d’aparcament; instal·lació d’una xarxa d’enllumenat públic subterrània, dotada de columnes i lluminàries; instal·lació d’una xarxa de reg connectada a la xarxa d’aigua potable existent; plantació de jardineria; i senyalització vertical i horitzontal dels vials i placa d’identificació de carrers.

  Esta serà la primera de les millores que el Govern d’Ontinyent executarà enguany als polígons amb els 600.000 euros d’inversió prevista comptant amb els 496.000 euros d’ajuda de l’IVACE, entitat depenent de la Conselleria d’Economia. Les altres dues intervencions són al Polígon de Sant Vicent, amb l’ampliació del carrer ciclopeatonal que actualment finalitza a l’antiga fàbrica de tèxtils Aparicio; i la millora de la xarxa d’evacuació d’aigües residuals del polígon industrial Casa Balones.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -