23/07/2024 - 10:17
Més

  Ana Griott dóna inici a la Setmana del Llibre davant prop d’un centenar de persones

  Altres notícies

  Prop d’un centenar de persones es van acostar al Teatre Echegaray per gaudir de l’espectacle de la narradora oral Ana Griott. L’acte, que donava inici a la celebració de la Setmana del Llibre, va permetre a les persones assistents escoltar la narració de contes acompanyada de música en directe.

  La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, qui acudia a l’acte junt als regidors de Biblioteques i Cultura, Ferran Gandia i Alejandro Borrell, destacava la importància de continuar treballant “transversalment la igualtat perquè sempre hem defensat que les paraules tenen la capacitat de canviar la nostra societat” i, per això “des de les tres regidores es va considerar necessari incorporar aquest espectacle on, com vam poder veure, persones de totes les edats es van acostar per escoltar a Ana Griott”, remarcava.

  Les biblioteques d’Ontinyent incorporaran en els propers dies els contes editats per la narradora oral Ana Griott com La novia del Mar o La verdadera historia de la rata que nunca fue presumida per “continuar impulsant la cultura no sesgada entre la nostra gent i assolir la vertadera igualtat”, exposava el regidor de l’àrea, Ferran Gandia. Aquests llibres se sumaran als més de 900 llibres amb visió feminista i de perspectiva de gènere dels “punts violeta” de les biblioteques.

  La programació continua aquest dijous 22 d’abril la amb presentació de la revista municipal d’estudis comarcals “Alba” nº30, a la Casa de Cultura. Un acte que tindrà lloc a les 20:00h al qual es prestarà especial atenció a un dels articles inclosos a la revista, dedicat al meló d’Or d’Ontinyent i la seua història. El divendres 23 d’abril, en el Teatre Echegaray serà torn per a la representació del clàssic de la literatura valenciana “Tirant Lo Blanc”. Les entrades, a un preu de 8 euros en venda anticipada, es poden adquirir ja a la web www.caixaontinyent.es i a la Casa de Cultura. La celebració de la Setmana del Llibre conclourà el dissabte 24 a les 17:00 amb el contacontes a casa en Anglés “storytime whit Pauline Oyoo”, que s’emetrà en directe des de la Biblioteca de Sant Josep a través de les xarxes socials municipals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -