Opera finalitza el seu curs amb dos alumnes seleccinades per al concurs internacional de Ribaroja

0

L’acadèmia de dansa Òpera va concloure durant els dies 18 i 19 de juny el curs 2015-2016, amb les actuacions dels seus alumnes al teatre Echegaray d’Ontinyent.

En aquest curs, l’acadèmia ha continuat treballant per educar la dansa als seus alumnes, tal i com porten fent els últims 28 anys.

Entre les principals novetats d’enguany, cal destacar la presentació de diferents grups d’alumnes a diversos concursos de dansa d’estil espanyol i clàsic, on han aconseguit premis importants, com ha estat el cas de les alumnes Elena Guillem i Mireia Estellés, que han estat seleccionades per al concurs internacional de Ribaroja, i estaràn representades per Opera al grup d’infantil A.

A la gala final de curs, es va dividir en dues parts: la infantil, amb alumnes des dels 3 anys, i els majors.

Els més menuts ficaren en escena balls de dansa espanyola i els majors, interpretaren l’obra “Alicia en el país de les meravelles”, on els principals personatges estigueren representats per Lucia Marian, ex-alumna, i actual profesora de dansa contemporànea al conservatori de València, i les seues filles Lucia i Mònica, que representaren els personatges principals.