Ontinyent licita la venda de tres parcel·les municipals al Polígon de l’Altet

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria de Territori ha tret a licitació per import de 381.389,58€  (iva inclòs) l’alienació de tres parcel·les propietat municipal situades en el Polígon Industrial l’Altet d’Ontinyent. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Joan Sanchis, explicava que “l’objectiu d’aquesta licitació és que aquest sòl de propietat municipal puga emprar-se per a la construcció i implantació d’usos de tipus industrial, el que permetrà generar activitat econòmica al municipi, un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent”, destacava.

La licitació de les tres parcel·les es divideix en tres lots corresponent a cadascuna de les parcel·les. Cada parcel·la compta amb més de 1.590 m2 amb un valor de 105.066€ (iva exclòs). Les persones interessades podran presentar ofertes fins el pròxim 8 de juliol per un sol lot o per la totalitat dels lots licitats, tot i que tindran preferència aquelles ofertes que intenten adjudicar  el màxim nombre de parcel·les. L’adjudicació del contracte es realitzarà utilitzant un únic criteri d’adjudicació: el preu més alt oferit per a cada lot.

En aquest sentit, l’adjudicatari des de la formalització de la compra tindrà 24 mesos per sol·licitar llicència d’obres per a la construcció que consolide al menys un 60% de la superfície de la parcel·la. La licitació d’aquestes parcel·les que compten amb totes les infrastructures finalitzades “ens permetran seguir aprofundint en la nostra aposta per comptar amb polígons més competitius i continuar generant així més llocs de feina”, incidia Sanchis.

El regidor de Territori destacava la importància de crear les millors condicions a les zones industrials “per tal d’adaptar-los al futur i que les empreses puguen generar ocupació en ells”, una línia de treball a la qual s’ha invertit més de 6 milions d’euros a l’últim lustre a Ontinyent, entre fons municipals, aportacions de les empreses i ajudes obtingudes d’altres administracions.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …