Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

El Foro i+t vol convertir Ontinyent en un referent d’innovació

Realitat augmentada, comunicació Innovadora, el programa COMPENSES i la catedra innovatiONT són els quatre temes que s’exposaran el proper dijous 1 de desembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent dins de la cinquena edició del Fòrum i + t que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en col·laboració amb el clúster d’innovació tecnològica INNOVALL. Aquestes quatre propostes es donaran a conèixer en aquesta edició del Fòrum i mitjançant les mateixes es pretén anar implantant solucions que converteixin a Ontinyent en un referent com a ciutat innovadora.

Les empreses i organismes que participen en aquesta cinquena edició del Fòrum són:
La Universitat d’Ontinyent, El Tractat de Maripaz, Proselección, i Innovae.

Comunicació Innovadora
A les 11: 00h s’exposaran els avenços realitzats amb nou empreses de Innovall en matèria de comunicació innovadora, en concret: Quality Brokers, INASE, Protectel, ESET, PADIMA, COEVAL, Gaviplas, Proselección i Textis Mora. L’eix central del fòrum 2015 va ser la comunicació innovadora i el clúster d’innovació va posar a disposició dels seus socis un servei anual, a mida, en el qual s’ha realitzat una auditoria entre les empreses participants, revisant les seves polítiques de comunicació i proposant noves accions basades en l’estudi de l’entorn.
Aquest resum serà realitzat per Dolo Moscardó de l’empresa el Tractat de Maripaz.

projecte COMPENSES
Entre les 11:15 i les 11: 30h serà Ma José Molina de l’empresa Proselección qui difondrà els resultats del programa “COMPENSES, Ontinyent Eficient”
Aquest projecte ha abordat l’eficiència energètica dirigint-se a tres sectors: estudiants, associacions i empresariat.

Per als estudiants s’han desenvolupat un seguit d’activitats recolzades amb materials construïts per a aquesta activitat didàctica que s’ha traslladat als diferents centres educatius.

Per a les associacions i empreses el programa s’ha materialitzat en auditories i jornades, impartides per socis del clúster d’innovació Innovall, com l’empresa INEL, en què s’ha ajudat als ciutadans i empresaris a reduir els costos de la factura de la llum , alhora que es millora l’eficiència energètica i, per descomptat, la reducció d’emissió de carboni.

La catedra InnovatiONT
L’aposta del govern municipal per la innovació també té un espai reservat en aquest fòrum 2016, de 11:30 a 12:00 del matí, es presentarà la Càtedra de la Innovació de la qual formen part les universitats de València i Alacant, Caixa Ontinyent i ESET Espanya, clau per al futur de la nostra ciutat, per tal de seguir creixent com a ciutat universitària i capaç de
retenir i atreure talent.

Els professors Sr. Vicente Cerverón de la Universitat de València i Sr. Josep Antoni Ybarra de la Universitat d’Alacant seran els encarregats de presentar la càtedra InnovatiONT i l’informe “Innovació empresarial a Ontinyent”

La realitat augmentada i la realitat virtual
Finalment, Xavier Riba Esteve director de Innovae, l’empresa espanyola més important en realitat virtual i realitat augmentada, amb 12 anys d’experiència i més de 250 projectes realitzats, ens introduirà en aquest tema amb una ponència magistral que porta per títol: “Realitat augmentada i realitat virtual, la seva aplicació empresarial “, i que ens dirigirà exactament cap a l’empresa 4.0. Una ponència que transcendeix la teoria, ja que des Innovae ens mostraran exemples reals de com les empreses estan aprofitant aquestes tecnologies en l’àmbit de la formació, el manteniment i el control de processos.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …